ΔΙΕΘΝΕΣ
16/12/2020 18:51 EET

Ίταλία: Προσέλαβε πληρωμένο δολοφόνο για να σπάσει τα δάχτυλα του γκέι γιου του

«Ο γιος μου είναι κακοποιός, σπάσε τα δάχτυλά του», φέρεται να είπε ο πατέρας στον μισθωμένο θύτη.

Brasil2 via Getty Images

Ένας πατέρας από την Ιταλία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, καθώς κρίθηκε ένοχος για την πρόσληψη πληρωμένου δολοφόνου με σκοπό να βλάψει τον γκέι γιο του. 

Ο 75χρονος άνδρας προσέφερε στον εκτελεστή 2.500 δολάρια για να σπάσει τα δάχτυλα του 43χρονου γιο του και να βλάψει το αυτοκίνητο που είχε από κοινού με τον σύντροφό του. 

Η αποκάλυψη έγινε από το ίδιο τον εκτελεστή, καθώς το μαρτύρησε στο υποψήφιο θύμα του. Ο 43χρονος είναι χειρούργος στο επάγγελμα. 

«Ο γιος μου είναι κακοποιός, σπάσε τα δάχτυλά του», φέρεται να είπε ο πατέρας στον μισθωμένο θύτη.

.Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης ότι ο συνταξιούχος κατηγορούμενος κατηγορήθηκε και για επίθεση στη σύζυγό του, από την οποία πήρε διαζύγιο μετά από 45 χρόνια γάμου.

Η διαμάχη γιου και πατέρα από ένα προάστιο νότια του Τορίνου κλιμακώθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ο γιος προσπάθησε να παρέμβει σε έναν άγριο καβγά μεταξύ των γονιών του. Ο πατέρας λέγεται ότι απειλούσε να σπάσει τα πόδια του γιου του εκείνη τη στιγμή.

Ο γιος είπε στους ερευνητές ότι εκείνος τον ακολουθούσε, τον ανάγκασε να αλλάξει τις κλειδαριές στο σπίτι του και να βασίζεται σε φίλους για να ταξιδεύει μαζί τους για προστασία. «Εκτός από τους ασθενείς που ήξερα, φοβόμουν να κάνω επισκέψεις, επειδή δεν ήξερα ποιους θα μπορούσα να συναντήσω»,

Η βουλή της Ιταλίας έδωσε το πράσινο φως τον περασμένο μήνα σε έναν νόμο που μετέτρεψε τη βία κατά των γυναικών και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας σε εγκλήματα μίσους. 

 

Πηγή: Newsweek