Και η Ριάνα κατακρίνει τον Τραμπ για χρήση τραγουδιού της σε ομιλία χωρίς την άδειά της

Μετά τον Φαρέλ Γουίλιαμς και την Αντέλ, άλλη μια διάσημη προσωπικότητα της μουσικής βιομηχανίας εξέφρασε την αγανάκτησή της προς τον Τραμπ, ο οποιός χρησιμοποίησε τραγούδι της σε πρόσφατη ομιλία.

Η μεγάλη επιτυχία της Ριάνα, «Please Don’t Stop the Music» από το 2008 ακούστηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών λίγο πριν τις ενδιάμεσες εκλογές και αυτό προκάλεσε σύγχυση στη δημιουργό. Όταν το έμαθε μέσα από τουίτ του πολιτικού αναλυτή Φίλιπ Ράκερ, η -βραβευμένη με Grammy- τραγουδίστρια κατευθύνθηκε στο Τουίτερ όπου έγραψε ότι η μουσική της δεν θα χρησιμοποιείται σε δημόσιες εκδηλώσεις για πολύ καιρό ακόμα.

«Ούτε εγώ ούτε οι άνθρωποι γύρω μου θα βρίσκονταν ποτέ σε μια από αυτές τις τραγικές συγκεντρώσεις, οπότε ευχαριστώ που με ενημέρωσες Φίλιπ», έγραψε η Ριάνα. Το τουίτ της δημοφιλούς τραγουδίστριας ήρθε ώρες μετά από την ανάρτησή της στο Instagram στην οποία ενθαρρύνει τους ακόλουθούς της να ψηφίσουν στις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές, την Τρίτή 6 Νοεμβρίου.

Παρότρυνε τους ακόλουθούς της να ψηφίσουν τον Δημοκρατικό υποψήφιο Άντριου Γκίλουμ για κυβερνήτη της Φλόριντα.

Στη λεζάντα γράφει: «Έχετε την ευκαιρία να γράψετε ιστορία σε αυτές τις εκλογές. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μόνο τέσσερις μαύρους κυβερνήτες καθ’όλη την ιστορία και μπορούμε να βοηθήσουμε τον Άντριου Γκίλουμ να γίνει ο επόμενος πρώτος της Φλόριντα».

Πηγή: Standard.co.uk