Κάλπες για μία Ελληνίδα στη Νέα Υόρκη: Νομική Κονστ

Δηλώνει υπερήφανη εγγονή ενός Ελληνα μετανάστη και αποκαλεί την Αστόρια «σπίτι» της.
Pacific Press via Getty Images

«Υψηλότεροι μισθοί, χαμηλότερα ενοίκια. Μία κυβέρνηση που θα εργαστεί για όλους τους Νεοϋορκέζους - όχι μόνο για τους επιχειρηματίες. Ας βάλουμε το κίνημά μας στο Δημαρχείο!», είναι τα συνθήματα που διαβάζει κάποιος στην ιστοσελίδα της Νομικής Κονστ , που διεκδικεί σήμερα (26 Φεβρουαρίου 2019) την ψήφο των κατοίκων της αμερικανικής μητρόπολης.

Οι συνεργάτες και υποστηρικτές της, λένε ότι σε ολόκληρη την επαγγελματικής της διαδρομή αγωνίστηκε κόντρα στη διαφθορά και για να ασκείται έλεγχος τους κρατικούς αξιωματούχους.

Gary Gershoff via Getty Images

Εχει εργαστεί ως ρεπόρτερ και ως αναλύτρια στα μεγαλύτερα αμερικανικά δίκτυα: CBS, MSNBC, CNN, Fox News.

Είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας γενιάς που έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή των προοδευτικών κινημάτων και της παράταξης των Δημοκρατικών.

Εργάστηκε στο παρελθόν για τις καμπάνιες των Κλίντον και μέχρι πρόσφατα για τον Χένρι Σάντερς.

Rob Kim via Getty Images

Δηλώνει υπερήφανη εγγονή ενός Ελληνα μετανάστη και αποκαλεί την Αστόρια «σπίτι» της. Και από τους προγόνους της, όπως λέει, έχει μάθει να μη διστάζει όταν αγωνίζεται απέναντι σε μεγάλα συμφέροντα...

Διαβάστε και παρακολουθήστε τι είπε σε μία μεγάλη συνέντευξη στη HuffPost Greece λίγο πριν εκπνεύσει το 2018, όταν εκείνη ξεκινούσε την καμπάνια της στη Νέα Υόρκη...