demokratikoi

Φαίνεται να έχει συγκεντρώσει μέσα σε 24 ώρες μια αρκετά άνετη πλειοψηφία μεταξύ των εκλεκτόρων. Στις 7 Αυγούστου "κλειδώνει" η απονομή του χρίσματος.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δοκιμάζει την ενότητα των Δημοκρατικών, καθώς αντιστέκεται στις εκκλήσεις να παραιτηθεί.
Αμφισβήτηση του Αμερικανού προέδρου και από τον Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με την Washigton Post - Αυξάνονται οι πιέσεις των Δημοκρατικών για να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα.
Νωρίτερα δήλωνε πως θα αποσυρόταν μόνο εάν οι γιατροί του έλεγαν πως έχει πρόβλημα υγείας. Αναφορές για πιέσεις και από τον ηγέτης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στην Γερουσία
Υψηλόβαθμα στελέχη τονίζουν πως τον χαρακτήριζαν ως φασίστα, απειλή για την Δημοκρατία που έπρεπε να την σταματήσουν με κάθε κόστος. Κάνουν λόγο ακόμη και για "υποκίνηση" σε φόνο.
Επιστολή προς του Δημοκρατικούς του Κογκρέσου
«Ο Λευκός Οίκος προς πώληση», ο τίτλος της έκθεσης που κατατέθηκε στο Κογκρέσο. Καταγγελία για παραβίαση του Συντάγματος.
Αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ο ανιψιός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, «μπροστάρης» του αντιεμβολιαστικού κινήματος.
Ο Επικεφαλής της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία διατύπωσε τη συγκεκριμένη άποψη γραπτώς σε επικοινωνία που είχε με ομογενείς.
Δεν θα ζητήσει την επανεκλογή της στην ηγεσία της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών.