Κάννες: Η πρεμιέρα του «Rocketman» και το ντουέτο των Ελτον Τζον - Τάρον Εγκερτον επί σκηνής

Η έκπληξη στην Κρουαζέτ, η συγκίνηση του τραγουδιστή και το δυνατό χειροκρότημα.

Ο Ελτον Τζον και ο ηθοποιός Τάρον Εγκερτον μαγνήτισαν τα βλέμματα την Πέμπτη στις Κάννες, όταν ερμήνευσαν ένα ντουέτο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Rocketman», στο φεστιβάλ.

Παρόλο που δεν βρίσκεται στο διαγωνιστικό τμήμα και δεν διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα, η βιογραφική ταινία που εστιάζει στα πρώτα επαγγελματικά βήματα του σερ Ελτον Τζον και την πορεία προς μια σπουδαία καριέρα, αποτελούσε μια από τις πολυαναμενόμενες προβολές στο φετινό φεστιβάλ. Κι ενώ ακούγονταν φήμες για ερμηνεία του Τζον στο πάρτι μετά την προβολή του «Rocketman», τελικά ο τραγουδιστής έκανε έκπληξη στους παρευρισκόμενους, τραγουδώντας το «I’m Still Standing» από το 1983, του οποίου το βίντεο γύρισε στις Κάννες. Στη συνέχεια, ο Εγκερτον ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το «Rocket Man» με τη συνοδεία του Τζον στο πιάνο.

«Αυτή ήταν μια πολύ συναισθηματική νύχτα για μένα. Ακόμα κι αν η ταινία δεν πάει καθόλου καλά στις εισπράξεις, υπόθεση η οποία θα σκοτώσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Paramount Τζιμ Γιαννόπουλος, είναι μια ταινία που ήθελα να δημιουργήσω», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο κοινό.

Η πρεμιέρα της ταινίας καταχειροκροτήθηκε, ο Εγκερτον, ο οποίος υποδύεται τον Τζον στην ταινία, άρχισε να κλαίει και ο σκηνοθέτης Ντέξτερ Φλέτσερ ευχαρίστησε το κοινό, λέγωντας «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από την φανταστική αποδοχή σας».