Κυνήγι ελαφιών και πρόταση γάμου πλάι στο νεκρό «τρόπαιο» - Εικόνες οργής

«Ημουν εξίσου ενθουσιασμένος με εκείνη όταν το χτύπησε», περηφανεύεται ο 32χρονος.
Brenton Lammers via AP

Μια «ρομαντική» -για κάποιους- πρόταση γάμου δέχτηκε γυναίκα από τη Νεμπράσκα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για κυνήγι ελαφιών, πλάι στο θήραμά της, με τις εικόνες να προκαλούν οργή.

Ο φίλος της Σαμάνθα Κέιμενζιντ περιχαρής είπε ότι της έδωσε την πρώτη «ευκαιρία» να πυροβολήσει το ελάφι που είχαν εντοπίσει μέσω μιας κάμερας νοτίως του Λίνκολν. Επειτα την εξέπληξε, κάνοντάς της την πρόταση γάμου, κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης με το «τρόπαιο» τους - ένα γιγάντιο νεκρό ελάφι

.
.
Brenton Lammers via AP

Ένα από τα πράγματα που ένωσαν το ζευγάρι, στα τρία χρόνια που είναι μαζί, είναι η κοινή τους αγάπη για το κυνήγι. Οι ίδιοι περηφανεύονται ότι επεξεργάζονται και τρώνε το κρέας όσων ζώων σκοτώνουν.

.
.
Brenton Lammers via AP

«Ήμουν εξίσου ενθουσιασμένος με εκείνη όταν το χτύπησε», δήλωσε ο 32χρονος Κόουλ Μπιουρς από το Φίλεϊ της Νεμπράσκα.

Τότε ο Μπιουρς είπε στην Κέιμζιντ ότι ήθελε έναν επαγγελματία φωτογράφο να τραβήξει μερικές φωτογραφίες για να θυμούνται τη μεγάλη στιγμή. Κατά τη διάρκεια των φωτογραφιών, εκείνος γονάτισε και της ζήτησε να τον παντρευτεί, επιτρέποντας στον φωτογράφο να απαθανατίσει ακριβώς τη στιγμή που του είπε το «ναι».

.
.
Brenton Lammers via AP

Ο Μπιουρς είπε ότι εμπνεύστηκε από μια παρόμοια πρόταση που έκανε ένας φίλος του κατά τη διάρκεια ενός κυνηγετικού ταξιδιού στην Αλάσκα. Οι φίλοι τους έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τις φωτογραφίες.

«Δεν ξέρω αν σοκαρίστηκαν περισσότερο από τον αρραβώνα μας ή από το μέγεθος του ελαφιού», σχολίασε η Κέιμζιντ, για το «επίτευγμά» της.

(με πληροφορίες από Associated Press)

Δημοφιλή