Κίνα: Πετούσε τα λεφτά του από τον 30ό όροφο και συνελήφθη

Προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο.
WangAnQi via Getty Images

Μία πρωτοφανής σύλληψη είχαν να πραγματιοποιήσουν οι αστυνομικοί της πόλης Τσογνκτσίνγκ στην Κίνα, καθώς συνέλαβαν έναν άνδρα που υπό την επήρεια μεθαμφεταμίνης πετούσε εκατοντάδες χαρτονομίσματα από τον 30ό όροφο που βρισκόταν το διαμέρισμά του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Οκτωβρίου και τα τοπικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για «βροχή χαρτονομισμάτων από τον ουρανό». Αυτό προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το συμβάν, καθώς δεκάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους, ή πεζοί περπατούσαν στη μέση του δρόμου, προκειμένου να μαζέψουν τα χαρτονομίσματα.

Το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση και προς το παρόν ο 29χρονος άνδρας έχει συλληφθεί για χρήση ναρκωτικών.

Το 2017, μια γυναίκα περπατούσε μέσα στον δρόμο, σκορπώντας πίσω της χρήματα. Στην αστυνομία φέρεται να είπε ότι πέταξε 16.000 γουάν (2.300 δολάρια), επειδή ήταν σε κακή διάθεση.

Πέρυσι, στην πόλη Σίσι της Κίνας, άνδρας σκόρπισε 100.000 γουάν, επειδή είχε μια κακή ημέρα στη δουλειά, αλλά ζήτησε από τον κόσμο να του να επιστρέψει. Και σε εκείνη την περίπτωση είχε προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, επειδή άνθρωποι έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον για να μαζέψουν τα χαρτονομίσματα.

Πηγή: Guardian

Δημοφιλή