Κίρα Νάιτλι: Αποκάλυψε το κρυφό ταλέντο της και καταχειροκροτήθηκε

«... Απορώ γιατί ο σύζυγος μου δεν με έχει βάλει ακόμη στη μπάντα του» είπε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.
Vianney Le Caer/Invision/AP

Η γοητευτική Κίρα Νάιτλι μετράει ήδη δύο δεκαετίες στην κινηματογραφική βιομηχανία, μία ως επί το πλείστον ενδιαφέρουσα φιλμογραφία και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Κι όμως, η 33χρονη Βρετανή ηθοποιός, διαθέτει επιπροσθέτως ένα ταλέντο το οποίο κρατούσε κρυφό και αποκάλυψε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον «The Tonight Show».

Η Κίρα Νάιτλι έκανε μία ξεκαρδιστική επίδειξη του κρυφού μουσικού ταλέντου της χρησιμοποιώντας τα δόντια της ως μουσικό όργανο. Ξεκίνησε με το κλασικό «Raindrops Keep Fallin’ on My Head» και μετά από παρότρυνση του Φάλον να... παίξει κάτι πιο σύγχρονο, συνέχισε με το «Despacito».

Το κοινό την καταχειροκρότησε ανάμεσα σε δυνατά γέλια και η Νάιτλι είπε αστειευόμενη «... απορώ γιατί ο σύζυγος μου δεν με έχει βάλει ακόμη στη μπάντα του».

Όπως εξήγησε, η ιστορία του κρυφού όσο και παράξενου αυτού... ταλέντου -να παίζει τραγούδια με τα δόντια της- πηγαίνει πίσω, στην παιδική της ηλικία, όταν ένας συμμαθητής της, ηλικίας 7 - 8 χρονών, πήγε σε ένα talent show και έπαιξε μουσική με τα δόντια. «Ήταν πολύ κουλ, νομίζω ότι το πιθανότερο είναι πως όλοι όσοι είμαστε σε εκείνο το σχολείο ξέρουμε να παίζουμε μουσική με τα δόντια...» είπε η Νάιτλι.

Πρόσφατα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν ένιωσε ότι οι απαιτήσεις του τρόπου ζωής της ως ηθοποιού παραήταν υψηλές, κατέρρευσε. «Ο κόσμος μου συνετρίβη όταν ήμουν 22 χρονών. Σταμάτησαν όλα, ένιωθα ότι είχα διαλυθεί σε χιλιάδες κομμάτια, σαν να είχε σπάσει ο εγκέφαλος μου -κυριολεκτικά» είχε δηλώσει.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση