Κοριτσάκι πέντε ετών κατακεραυνώνει τον Μπόρις Τζόνσον που έκανε πάρτι!

Μαθήματα για τα μέτρα που ισχύουν στη Βρετανία για τον περιορισμό της πανδημίας έδωσε στον Τζόνσον, ένα κοριτσάκι.
Youtube

Ένα κοριτσάκι στη Μεγάλη Βρετανία έχει γίνει viral, καθώς ”δικάζει” τον Μπόρις Τζόνσον για τα σκάνδαλα με τη διοργάνωση πάρτι εν μέσω πανδημίας.

Σε βίντεο που έχουν τραβήξει οι γονείς της, η μόλις πέντε εκών Λέιλα ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: ”Ο Μπόρις Τζόνσον είπε σε όλους να μείνουν σπίτι, σωστά; Αλλά εκείνος εν μέσω lockdown πήγε σε ένα πάρτι”.

″Είναι κακός. Και πρέπει να ζητήσει σε όλους συγγνώμη. Τώρα, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός πια”, συμπληρώνει η μικρή Λέιλa, η οποία φαίνεται οργισμένη με την πράξη του Βρετανού πρωθυπουργού.

Μάλιστα, η μήτερα της Ντεβίνα η οποία ανέβασε το εν λόγω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας αστειευόμενοι ότι η κορούλα τους είναι η ”μελλοντική πρωθυπουργός”, αναφέρει η Βρετανική Mirror.

Ο Μπόρις Τζόνσον αρνείται ότι είπε ψέματα για τα πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αρνήθηκε την Τρίτη (18/1), την κατηγορία του πρώην συμβούλου του Ντόμινικ Κάμινγκς, ότι είπε ψέματα στη Βουλή των Κοινοτήτων για ένα πάρτι στη διάρκεια του lockdown, λέγοντας ότι κανείς δεν τον είχε προειδοποιήσει πως η συγκέντρωση μπορεί να ήταν αντίθετη στους κανόνες για την COVID-19.

Απαντώντας σε ερώτηση αν είπε ψέματα στην κοινή γνώμη και στο κοινοβούλιο ο Τζόνσον είπε στους δημοσιογράφους: «Όχι. Κανείς δεν μου είπε ότι αυτό που κάναμε ήταν, όπως λέτε, αντίθετα με τους κανόνες νόμιζα ότι ήμουν σε μια εκδήλωση εργασίας».

Ο Τζόνσον παρέκαμψε τις ερωτήσεις για το αν θα παραιτηθεί αν αποδειχθεί ότι παραπλάνησε το κοινοβούλιο, λέγοντας μόνο ότι θέλει να περιμένει το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής έρευνας.

Ο Τζόνσον χρησιμοποίησε τις σύντομες αυτές δηλώσεις στη διάρκεια μιας επίσκεψης σε νοσοκομείο για να ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν στην Ντάουνινγκ Στριτ, περιλαμβανομένων πάρτι που οργανώθηκαν από μέλη του προσωπικού την παραμονή της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου, συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Δημοφιλή