Λουιζιάνα: Σοκαριστικό ατύχημα με «ουρανοκατέβατη» νταλίκα που έπεσε από αυτοκινητόδρομο

Ο οδηγός της νταλίκας, Κρίστοφερ Τιμποντό, τραυματίστηκε ελαφρά.
.
.
Facebook

Απίστευτο χάος προκάλεσε μια νταλίκα που έπεσε «ουρανοκατέβατη» από έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Ρέιν στην Πολιτεία της Λουιζιάνα των ΗΠΑ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου 10 μεταξύ της λίμνης Τσάλς και της πόλης Λαφαγιέτ της Λουιζιάνα.

Η νταλίκα που ανήκει στην Pappillion Trucking με έδρα τη Λουιζιάνα ξέφυγε από την πορεία του και κινήθηκε ανεξέλεγκτο στα πρανή, καταλήγοντας στον δρόμο που βρίσκεται κάτω από την γέφυρα.

Ο οδηγός της νταλίκας, Κρίστοφερ Τιμποντό, τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με αναφορά του αστυνομικού τμήματος της πόλης Ρέιν.

Ο Τιμποντό είπε στην αστυνομία ότι καθώς οδηγούσε, άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και έχασε τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης, «σαν να έσπασε μια ράβδος ελαστικού ή ο άξονας του τιμονιού».

Ο Τιμποντό πάτησε τα φρένα για να σταματήσει την νταλίκα, αλλά τα φρένα δεν λειτουργούσαν».

Ο Μικαέλ Κορνίερ, αξιωματικός της αστυνομίας που βρέθηκε στο ατύχημα έγραψε στην αναφορά του: «Δεν είδα κανένα σημάδι φρεναρίσματος - στο δρόμο ή στο γρασίδι».

«Εξήγησα στον κ. Τιμποντό ότι αν είχε σπάσει το τιμόνι του, τα λάστιχά του θα πήγαιναν είτε προς τα αριστερά είτε προς τα δεξιά και αυτό θα είχε προκαλέσει ζημιά στο γρασίδι».

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν στο ατύχημα, η αστυνομία του Ρέιν ερευνά τις συνθήκες.

Πηγή: Freightwaves

Δημοφιλή