Μάρα Δαρμουσλή για την πυρκαγιά στη Νέα Σμύρνη: «Δικό μας το εστιατόριο, δεν είχαμε απειλές»

Σοκαρισμένη, δεν επιβεβαιώνει απειλές κατά της οικογένειάς της, ενώ εξέφρασε αγωνία για τους εργαζόμενους - τραυματίες.
Πυρκαγιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Πυρκαγιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Eurokinissi

«Εγώ ψάχνω πιο πολύ να μην υπάρχουν τραυματίες. Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει, τι έχει καταγραφεί, δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούσε το κύκλωμα γιατί ήταν live οι κάμερες.... Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση» δηλώνει η Μάρα Δαρμουσλή στον ΑΝΤ1, αναφερόμενη στην πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη, επιβεβαιώνοντας ότι ανήκει στον συζυγό της και στην ίδια.

Μάρα Δαρμουσλή. 18 Φεβρουαρίου 2023 / ΕΡΤ
Μάρα Δαρμουσλή. 18 Φεβρουαρίου 2023 / ΕΡΤ
ERT

Ήδη το τμήμα «Εκβιαστών» ανέλαβε την έρευνα, μετά από σαφείς καταγγελίες εργαζόμενου περί εμπρησμού. Το πρώην μοντέλο κάνει λόγο για πλήρη καταστροφή, όμως στέκεται στις δηλώσεις της στους ανθρώπους που κινδύψεψαν: «Από εκεί και πέρα είμαι και μητέρα, έμαθα ότι άνθρωποι καήκανε. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πάει το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό, μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό. Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων».


Παράλληλα, διευκρινίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα σχετικό με απειλή προς την ίδια και τον σύζυγό της: «Δεν έχω ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε για απειλές, ούτε μίση, η οικογένειά μας δεν είχαμε θέματα. Να είμαστε καλά με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι αρχές και οι αρμόδιοι οι οποίοι θα αναλάβουν και θά ψάξουν και θα δουν τι θα γίνει».

Δημοφιλή