Μάγισσες αντιφασίστριες είναι έτοιμες να πολεμήσουν τον Κάβανο με ξόρκια

Με ποιον τρόπο μάγισσες αντιφασίστριες είναι έτοιμες να πολεμήσουν τον Κάβανο

Σε ένα απόμακρο βιβλιοπωλείο στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, μάγισσες ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους για να επιτεθούν στο νέο ανώνατο δικαστή των ΗΠΑ, Μπρετ Κάβανο, ο οποίο εξελέγη με τις ευλογίες του Ντόναλντ Τραμπ. Ποια είναι αυτά; Τα ξόρκια τους, φυσικά.

Φυσικά, ένα τέτοιο θέαμα δεν θα μπορούσε να είναι δωρεάν. Αυτό σκέφτηκαν κι εκείνες κι έχουν βάλει εισιτήρια των 10 δολαρίων. Η ιεροτελεστία θα περιλαμβάνει φέρετρα, κεριά, κερφιά, τάφους και καμμένες φωτογραφίες του Κάβανο.Τα έσοδα θα δοθούν σε φεμινιστικές και ΛΟΑΤΚΙ κοινότητες.

Ωστόσο, και κατά το παρελθόν αυτό το γραφικό βιβλιοπωλείο, ονόματι Catland, έχει φιλοξενήσει ξανά ανάλογη συγκέντρωση μαγισσών, «τιμώντας» με παρόμοιο τρόπο τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η πρόσκληση του Facebook για τη διοργάνωση έχει πάντως κατακλυστεί με σχόλια χρηστών που αντιτίθενται στην εκδήλωση, πολλοί από τους οποίους κάνουν λόγο για προσβολή στον Χριστιανισμό, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι πρεσβεύουν περισσότερο τον καταναλωτισμό παρά τον πνευματισμό.

Οι διοργανωτές πάντως αυτοχαρακτηρίζονται ως μάγισσες αντιφασίστριες και το Σάββατο έχουν σκοπό να κάψουν φωτογραφίες του Κάβανο.

Πηγή: Guardian

Πήγαινε στην αρχική σελίδα