«Μαζί» στο ψηφιακό μετασχηματισμό των MME η Logicom Solutions

Ως «Εγκεκριμένος Προμηθευτής» για το πρόγραμμα ενίσχυσης μέσω Voucher: «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ για ΜΜΕ».
Global Network Information
Global Network Information
desmon jiag via Getty Images

Η Logicom Solutions πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία ελέγχου και έλαβε πιστοποίηση ως «Εγκεκριμένος Προμηθευτής» στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις δυνατότητες ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης, η Logicom Solutions διοργάνωσε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, διαδικτυακό σεμινάριο για επιδότηση ψηφιακών εργαλείων από τη Logicom Solutions, με τίτλο «Μαζί στο ψηφιακό μετασχηματισμό των MME, με επιδότηση 90% μέσω Voucher».

H Logicom Solutions είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες εταιρείες υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών της Logicom, ενός διεθνούς ομίλου εταιρειών, με πάνω από 850 στελέχη, 8.000 πελάτες, δραστηριότητες που καλύπτουν την Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Νοτιοανατολική Ασία, και πολυετή πείρα στο χώρο του ΙCΤ.

Το Πρόγραμμα Ι: «Ψηφιακά Εργαλεία MΜE» της Δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις να υιοθετήσουν νέες ψηφιακές τεχνολογίες και υπηρεσίες βασιζόμενες στο διαδίκτυο και τα ψηφιακά μέσα, αξιοποιώντας την κρατική επιδότηση.

Η Logicom Solutions (“ICT Logicom Solutions AE” στην Ελλάδα), στο πλαίσιο του προγράμματος, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις, με στόχο να συμβάλει ενεργά στην επιτάχυνση της ψηφιακής τους αναβάθμισης, μεταξύ των οποίων και τα εξής:

  • Το Cisco DUO, μία cloud-based Multifactor Authentication πλατφόρμα ασφαλείας, που προστατεύει την πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές, για οποιονδήποτε χρήστη και συσκευή, από οπουδήποτε.
  • Το Cisco Umbrella, μία ολοκληρωμένη υπηρεσία ασφαλείας που προσφέρεται μέσα από το cloud και παρέχει ασφαλή, αξιόπιστη και ταχύτερη εμπειρία διαδικτύου σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια επιχειρηματίες και καταναλωτές καθημερινά.
  • To Cisco Webex Calling, μία πλατφόρμα ενοποιημένων επικοινωνιών, ως υπηρεσία (UCaaS) που παρέχει ασφαλείς και επεκτάσιμες υπηρεσίες φωνητικής επικοινωνίας μέσω κεντρικού υπολογιστή στο cloud.
  • Το Microsoft 365 Premium για Επιχειρήσεις, μία λύση που συνδυάζει κορυφαίες εφαρμογές του Office και πανίσχυρες υπηρεσίες cloud με ολοκληρωμένη ασφάλεια.
  • Την υπηρεσία προστασίας Worry Free Advanced της Trend Micro, μία κορυφαία λύση για την προστασία του τελικού χρήστη και την ενδυνάμωση της ασφάλειας μιας επιχείρησης έναντι κυβερνοεπιθέσεων.
  • Το Veeam Backup for Microsοft 365, μία λύση που προσφέρει κορυφαία Προστασία Δεδομένων, που εξαλείφει τον κίνδυνο απώλειας πρόσβασης και ελέγχου των δεδομένων του Microsoft 365, συμπεριλαμβανομένων των Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business και Microsoft Teams.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και τις ψηφιακές λύσεις της Logicom Solutions, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το https://logicomsolutionsvoucher.com/, ενώ για δήλωση δωρεάν συμμετοχής στο Webinar ακολουθεί Link.

Το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία MME», ύψους 180.000.000 €, παρέχει ενισχύσεις ύψους 90% μέσω voucher, που θα εκδίδεται προς όφελος της δικαιούχου επιχείρησης και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αγορά ψηφιακών εργαλείων και εφαρμογών λογισμικού.

Δημοφιλή