Με 250.000 ευρώ στηρίζει η TBI Bank τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Θα στηρίξει ΜΚΟ σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα, παρέχοντας επιπλέον βοήθεια στους Ουκρανούς εργαζομένους της.
s
s
TBI BANK

Η TBI Bank, μια «challenger bank» της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που επικεντρώνεται σε καταναλωτές, εμπόρους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας χρηματοδότηση και πρόσθετες ενσωματωμένες υπηρεσίες, μέσω ενός ευρέος δικτύου «phygital» καναλιών και πλατφορμών, προχωρά σε μια κίνηση στήριξη Ουκρανών πολιτών. Η εταιρεία που δραστηριοποιείται σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα, Γερμανία και Λιθουανία, αφενός θα στηρίξει ΜΚΟ σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα, που παρέχουν ρουχισμό, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, και αφετέρου θα συνεχίσει να βοηθά τους εργαζόμενούς της στην Ουκρανία, όπως και τις οικογένειές τους.

Η ομάδα της TBI Bank αποτελείται από 16 εθνικότητες, συμπεριλαμβανομένων 42 Ουκρανών πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, υπάλληλοι της TBI Bank ταξίδεψαν με τα αυτοκίνητά τους στο ρουμανο-ουκρανικό πέρασμα Siret-Porubnoe για να παραλάβουν και να φιλοξενήσουν πρόσφυγες ή να μεταφέρουν τρόφιμα και ζεστά ρούχα στις οικογένειες που είχαν ανάγκη, πέρα από τα σύνορα. Και αυτή η παροχή βοήθειας δεν θα σταματήσει.

Η ομάδα της TBI βρίσκεται σε συνεχή, 24ωρη, επικοινωνία με τους συναδέλφους της στην Ουκρανία και σε πλήρη ετοιμότητα για να φιλοξενήσει, να βοηθήσει με τα διαδικαστικά ζητήματα ή μεταφορές και να υποστηρίξει αυτούς και τις οικογένειές τους τόσο οικονομικά όσο και νομικά. Και φυσικά συναισθηματικά. Οι 1.500 εργαζόμενοι της τράπεζας είναι ενωμένοι και έτοιμοι να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους και τον ουκρανικό λαό.

Επιπροσθέτως, η διοίκηση της Τράπεζας αποφάσισε να παρέχει στους εργαζομένους και στις τρεις χώρες, μία ημέρα άδειας μετ’ αποδοχών κάθε εβδομάδα, για συμμετοχή σε εθελοντικές δραστηριότητες τοπικών οργανώσεων, που ασχολούνται με την προσφυγική κρίση.

«Στην TBI Bank ήμασταν πάντα εκεί για τους ανθρώπους. Θέλουμε το παράδειγμά μας να ενθαρρύνει περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν με ουσιαστικούς πόρους για την υποστήριξη των ανθρώπων που αναζητούν ασφάλεια», ανέφερε ο Petr Baron, CEO της TBI.

Δημοφιλή