Μέσω ταινίας μικρού μήκους η τελετή απονομής των βρετανικών βραβείων μόδας 2020

Θα τιμηθούν οι επιτυχίες, η καινοτομία και εκείνοι που έχουν αναζητήσει θετική αλλαγή στον κλάδο κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών.
Η Ριάνα φθάνει στο κόκκινο χαλί της τελετής απονομής των Βραβείων Μόδας 2019 στο Λονδίνο.
Lisi Niesner / Reuters
Η Ριάνα φθάνει στο κόκκινο χαλί της τελετής απονομής των Βραβείων Μόδας 2019 στο Λονδίνο.

Μια από τις καλύτερες στιγμές στο ημερολόγιο μόδας του Ηνωμένου Βασιλείου είναι τα βραβεία μόδας που διοργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας. Η εκδήλωση προσελκύει παγκόσμια προσοχή καθώς στους καλύτερους σχεδιαστές της χρονιάς, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας, απονέμονται βραβεία σε πολλές κατηγορίες: από τους καλύτερους σχεδιαστές ανδρικών ενδυμάτων έως την καλύτερη μάρκα streetwear.

Υπό το πρίσμα των συνθηκών και των περιορισμών που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, η τελετή παίρνει μια ψηφιακή στροφή τον Δεκέμβριο. Θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2020.

Θα απονεμηθούν 20 βραβεία μέσω ταινίας μικρού μήκους που θα καταγράφει τη βιομηχανία της μόδας το 2020 και στην συνέχεια διαμορφωτές γνώμης και δημιουργοί θα ανταλλάξουν απόψεις για τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς. Η τελετή μ′ άλλα λόγια θα τιμήσει τις επιτυχίες, την καινοτομία και εκείνους που έχουν αναζητήσει θετική αλλαγή στον κλάδο κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας, Κάρολιν Ρας σχολίασε: «Αυτό που μας έδειξαν οι τελευταίοι μήνες, είναι ότι η βιομηχανία μόδας χρειάζεται επαναφορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φέτος, κάτω από μοναδικές συνθήκες, νιώσαμε ότι ήταν σημαντικό να αναγνωρίσουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που έπαιξαν ρόλο σε μερικά από τα πιο σημαντικά και απαιτητικά ζητήματα της γενιάς μας...» Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ανακοίνωσε επίσης ότι η τελετή απονομής των Βραβείων Μόδας 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου του 2021 στο Royal Albert Hall, στο Λονδίνο.

Με πληροφορίες από: theglassmagazine.com

ΑΠΕ