ΔΙΕΘΝΕΣ
04/10/2018 17:55 EEST

Μυστήριο με την παραίτηση- εξαφάνιση της πιο διάσημης πιλότου στην Τουρκία

Instagram

H Εμπρού Ανζάλ είναι διάσημη στην Τουρκία για παραπάνω από έναν λόγους. Ο πρώτος είναι ο προφανής. Δεν βλέπεις κάθε μέρα πιλότο αεροπλάνου με μακριά ξανθά μαλλιά και καλλίγραμμο σώμα. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Ανζάλ έγινε θέμα σε όλα τα τουρκικά μέσα το 2016 όταν πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση επειδή ένας επιβάτης είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο την ώρα της πτήσης από Αμβούργο για Κωνσταντινούπολη. Λόγω της απόφασης της όμορφης Ανζάλ και της πετυχημένης έκτακτης προσγείωσης, ο επιβάτης σώθηκε και η ίδια έγινε η εθνική πιλότος της γειτονικής χώρας.

Instagram

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ της hurriyet daily news, η όμορφη πιλότος υπέβαλε την παραίτηση της από την αεροπορική εταιρία Turkish Airlines λόγω προβλημάτων υγείας. Ωστόσο, η εταιρία, μετά από διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποίησε όπου συζήτησε το θέμα της, την επαναπροσέλαβε ως επικεφαλής μάρκετινγκ στα γραφεία της στο Λος Άντζελες.

Instagram

 Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει προς το παρόν την είδηση είτε για την παραίτηση και το πρόβλημα υγείας που της στερεί τη δουλειά της πιλότου είτε για τη μετακόμισή της στις ΗΠΑ, αλλά φρόντισε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media, όπου είχε ιδιαίτερα ζωηρή παρουσία. Μάλιστα, οι followers που είχε στο instagram προσέγγιζαν το ένα εκατομμύριο.

Instagram

(Με πληροφορίες από hurriyetdailynews)

 

Sponsored Post