Μέγκαν Μαρκλ: Παραιτήθηκε η τρίτη και τελευταία βοηθός λίγους μήνες πριν την γέννηση του μωρού

Τι απάντησε το παλάτι.

Δεν έχουν τέλος οι παραιτήσεις στο προσωπικό της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς σύμφωνα με το The Sun, η δούκισσα του Σάσεξ έχασε και την τελευταία της βοηθό, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση ότι η Σαμάνθα Κόεν θα παραιτηθεί αμέσως μετά την γέννηση του μωρού.

Η Έιμι Πίκεριλ, είναι το δεξί χέρι της Μέγκαν και είχε διοριστεί πέρσι ως γραμματέας της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Πίκεριλ θα παραιτηθεί μόλις το ζευγάρι μετακομίσει στη κατοικία Φρόγκμορ, στο Γουίντσορ, τέλη του μήνα.

«Είναι πολύ λυπητερό για τους συναδέλφους της γιατί είναι ένα από τα πιο αγαπητά μέλη του προσωπικού», δήλωσε πηγή στο Mail Online.

Ωστόσο, φίλοι της Πίκεριλ αναφέρουν πως η αποχώρησή της γίνεται σε μια καλή χρονική στιγμή, αφού θα «βοηθήσει με το νεογέννητο μωρό και θα προετοιμάσει το σπίτι για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας».

Η Πίκεριλ αποτελεί την τρίτη και τελευταία βοηθό της Μέγκαν που παραιτείται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μεγαλώνοντας τις φήμες για τον δύσκολο χαρακτήρα της δούκισσας.

Η Κόεν, που είναι η δεύτερη από τις 3 βοηθούς που παραιτούνται, είναι γνωστή ως «Σαμάνθα ο Πάνθηρας», κατάγεται από την Αυστραλία και εργάζεται για την βασιλική οικογένεια εδώ και 17 χρόνια. Παλαιότερα, πριν της ανατεθεί το νοικοκυριό του Σάσεξ, εργαζόταν συγκεκριμένα για την βασίλισσα Ελισάβετ και ήταν η πιο αξιόπιστη ιδιωτική γραμματέας. Ρόλος της ήταν επίσης να βοηθάει την Μέγκαν με την βασιλική εθιμοτυπία.

H Μελίσα Τουμπάτι από την άλλη, αποτελεί την πρώτη βοηθό που παραιτήθηκε μετά από 6 μόλις μήνες συνεργασίας με τη Μέγκαν Μαρκλ και μάλιστα έφυγε με κλάματα, λόγω της μεγάλης πίεσης που είχε υποστεί.

Το παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες για την παραίτηση της Έιμι Πίκεριλ.

Πηγή: The Sun