Μοντάνα: Γυναίκα σκότωσε και έγδαρε ένα χάσκι νομίζοντας ότι είναι λύκος

Δημοσίευσε τις εικόνες στο Facebook που τη δείχνουν να κρατάει ένα τουφέκι και να χαμογελάει καθώς κρατάει τo ζώο.
Photo taken in Forli, Italy
Photo taken in Forli, Italy
Fabio Palella / EyeEm via Getty Images

Μια γυναίκα από τη Μοντάνα θέλησε να επιδείξει με υπερηφάνεια στα social media το κουφάρι ενός λύκου που σκότωσε σε κυνήγι και στη συνέχεια έγδαρε - όμως απεδείχθη ήταν ένα μικρό χάσκι.

Πρόκειται για την Άμπερ Ρόουζ Μπαρνς, 36 ετών, από το Μίλερ Σίτι οι οποία δημοσίευσε τις εικόνες στο Facebook που τη δείχνουν να κρατάει ένα τουφέκι και να χαμογελάει καθώς κρατάει τo ζώο.

«Έτσι σήμερα το πρωί ξεκίνησα για ένα κυνήγι. Πίστευα ότι θα σκοτώσω μαύρη αρκούδα, ωστόσο μου δόθηκε η ευκαιρία σκοτώσω ένα άλλο λυκόπουλο, ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Θέλω να στείλω μήνυμα στον άνθρωπό μου και να πω ότι μόλις σκότωσα ένα λυκόπουλο. #firstwolf #onelesspredatorMT», έγραψε η Ροούζ.

Η ανάρτησή της προκάλεσε άμεσες αντιδράσεις από φιλόζωους, οι οποίοι επεσήμαναν ότι το ζώο που έσφαξε δεν ήταν μωρό λύκος.

Όπως γράφει ο Guardian, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φλάτχεντ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστήριξε ότι επικοινώνησε με κάποιον που ανέφερε ότι παρέλαβε «πολλά σκυλιά μίξης χάσκυ και ποιμενικού» στην περιοχή Ντόρις Κρικ του Εθνικού Δάσους Φλάτχεντ.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ενημερώθηκε πως ένα από τα σκυλιά «μπορεί να έχει πυροβοληθεί».

Σε νέα ανάρτησή της, η γυναίκα φάνηκε να μην έχει μετανιώσει για την πράξη της, καθώς έγραψε: «Ναι, έκανα ένα λάθος, γιατί νόμιζα ότι ήταν λύκος... Ναι, θα το ξαναπυροβολούσα, γιατί ήταν επιθετικό και ερχόταν κατευθείαν πάνω μου!»

Δημοφιλή