Μπρους Σπρίνγκστιν «Letter to You»: Η επιστροφή του «Αφεντικού» με νέο άλμπουμ

«Κάναμε το άλμπουμ σε μόλις πέντε ημέρες και αποδείχθηκε μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες ηχογράφησης που είχα ποτέ».
Kevin Mazur via Getty Images

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιστρέφει με νέο άλμπουμ -το 20ό κατά σειρά- το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου. Το «Letter to You», όπως είναι ο τίτλος, περιλαμβάνει εννέα νέα τραγούδια.

Ηχογραφήθηκε με την αγαπημένη του E Street Band στο στούντιο που έχει ο «Boss» στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϊ, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, σε μόλις πέντε ημέρες.

«Λατρεύω τη συναισθηματική φύση του Letter To You», είπε ο Μπρους. «Και μου αρέσει ο ήχος της E Street Band που παίζει εντελώς ζωντανά στο στούντιο, με έναν τρόπο που δεν είχαμε κάνει ποτέ πριν, και χωρίς overdubs (ηχογράφηση πάνω από την αρχική). Κάναμε το άλμπουμ σε μόλις πέντε ημέρες και αποδείχθηκε μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες ηχογράφησης που είχα ποτέ».

Εκτός από τα εννέα νέα τραγούδια, το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης νέες ηχογραφήσεις τριών τραγουδιών που ο Μπρους είχε γράψει τη δεκαετία του ’70, πριν από το πρώτο του άλμπουμ, το Greetings From Asbury Park, NJ (1973)- «Janey Needs A Shooter», «If I Was the Priest» και «Song for Orphans»- τα οποία θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά.

Το πρώτο single του άλμπουμ είναι ήδη εδώ και η συνέχεια αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον -άλλωστε, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, η ροκ είναι πολλά περισσότερα πέρα από την ψυχαγωγία.

Όταν ο μοναδικός Σπρίνγκστιν (ο οποίος στις 23 Σεπτεμβρίου κλείνει αισίως τα 71 του χρόνια), δημιουργός εξαιρετικά επιτυχημένων άλμπουμ, με κορυφαία το «Born to Run» (1975) και το «Born in the U.S.A.» (1984), ρωτήθηκε το 2016 από τον Στίβεν Κόλμπερτ, ποιά είναι τα πέντε πιο αγαπημένα από τα τραγούδια του, απάντησε ως εξής: «Born to Run», «The Rising», «Thunder Road», «Nebraska», «Racing in the Street».

Πηγή: New York Post

Δημοφιλή