Ναύπλιο: Ο δήμαρχος άφηνε σκουπίδια και περιττώματα στην εξώπορτα του πολιτικού του αντιπάλου

Ο Δημήτρης Ορφανός είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά του κ. Κωστούρου τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα.
.
.
Eurokinissi

Ξέφυγε η μάχη για τη δημαρχία στο Ναύπλιο, με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο να παραδέχεται δημόσια πως άφηνε απορρίμματα έξω από το σπίτι του υποψήφιου Δημήτρη Ορφανού. Καταγγελίες για απειλητικά σημειώματα και κόπρανα ζώων.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο κ. Κωστούρος ομολόγησε ότι «επηρεάστηκε αρνητικά από ύβρεις και συκοφαντίες» που δεχόταν το τελευταίο διάστημα και προχώρησε σε μία «λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα».

Συγκεκριμένα παραδέχτηκε ότι τοποθέτησέ «απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον κ. Κωστούρο να αφήνει σακούλες με σκουπίδια στην εξώπορτα του πολιτικού του αντιπάλου.

Η ανάρτηση του κ. Κωστούρου

«Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

«Άφηνε απειλητικά σημειώματα και κόπρανα ζώων»

Την ίδια ώρα, ο πρώην δήμαρχος, Παναγιώτης Αναγνωσταράς, αναφέρει ότι ο κ. Κωστούρος εκτός από σκουπίδια άφηνε απειλητικά σημειώματα και κόπρανα ζώων.

Όπως αναφέρει στην τοπική ιστοσελίδα anagnostis ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς «ντροπή ο Δήμαρχος της πρώτης πρωτεύουσας του νεότερου Ελληνικού κράτους να καταφεύγει σε τέτοιες ενέργειες κατά αντιπάλου του, υποψηφίου δημάρχου. Απειλητικά σημειώματα, σκουπίδια και κόπρανα ζώων πετούσε στην πόρτα του αντιπάλου του. Ποιος; Ένας εν ενεργεία Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος μας. Πόση κατηφόρα ακόμα και εξευτελισμός. Η αλαζονεία, οι απειλές, οι τραμπουκισμοί και εκβιασμοί κατά δημοτών και υποψηφίων φέρνουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Τον εξευτελισμό και την απώλεια της υστεροφημίας. Να παραιτηθεί τώρα. Προσβάλει έναν ολόκληρο ιστορικό δήμο. Δεν μας αξίζει ένας τέτοιος Δήμαρχος».

Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Δημήτρης Ορφανός είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά του κ. Κωστούρου τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Δημοφιλή