Νέες αποκαλύψεις για το ειδύλλιο Fisher-Ford στον «Πόλεμο των Άστρων». Η Carrie μετάνιωσε που μίλησε δημόσια γι'αυτό

Το είχε μετανιώσει. Λίγο πριν τον απρόοπτο θάνατό της, τον Δεκέμβριο του 2016, η Carrie Fisher μίλησε δημόσια για την ερωτική περιπέτειά της με τον συμπρωταγωνιστή της στον «Πόλεμο των Άστρων», Harisson Ford. Τώρα, στο καινούργιο του βιβλίο, ο Todd Fisher αποκαλύπτει ότι η αδελφή του είχε μετανιώσει για τη δήλωση.

«Η Carrie μετάνιωσε για την αποκάλυψη της τρίμηνης ερωτικής περιπέτειας με τον Ford, για την οποία έδωσε λεπτομέρειες στην αυτοβιογραφία της που εκδόθηκε το 2016, με τίτλο ”Η Πριγκίπισσα Που Κρατά Ημερολόγιο”», γράφει ο Fisher στο νέο βιβλίο του, «Τα Κορίτσια μου: Μια Ζωή με την Carrie και την Debbie».

Ο 60χρονος σήμερα Todd αναφέρει ότι η μητέρα τους, η ηθοποιός Debbie Reynolds, δεν γνώριζε για το ειδύλλιο της 19χρονης-τότε-Carrie με τον Ford, που ήταν 33 χρονών, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών. Αποκαλύπτει ότι η μητέρα τους αποδοκίμαζε έντονα τόσο τη σχέση της κόρης της με τον Harrison όσο και το ότι αποφάσισε να τη δημοσιοποιήσει. Τελικά, η Carrie είπε στη μητέρα τους «έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να πω την ιστορία» γράφει ο Todd.

Η Carrie, μιλώντας σε συνέντευξη για τη σχέση της με τον Ford, είχε παραδεχθεί ότι «ήταν τόσο έντονη. Μέσα στη βδομάδα των γυρισμάτων της ταινίας, ήμασταν ο Han και η Leia. Και το σαββατοκύριακο, η Carrie και ο Harrison». Όμως η Fisher δεν σταμάτησε εκεί. Είπε ότι ήταν άπειρη τότε και πως δεν ήξερε να φιλάει καλά, αλλά και ότι ούτε κι ο Harrison ήταν καλός στο κρεβάτι.

Ο Ford δεν σχολίασε ποτέ τις αποκαλύψεις της Fisher. Παραδέχθηκε, όμως, ότι «τον είχαν προειδοποιήσει εκ των προτέρων για τις λεπτομέρειες που περιείχε η αυτοβιογραφία της Carrie». Το μόνο που είχε πει ήταν ότι το να ακούει γι αυτή την περιπέτεια 30 χρόνια μετά, ήταν λίγο «περίεργο».

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)