Ο Luke Skywalker απέκτησε το αστέρι του στο Walk of Fame και τον τρολλάρει το ίντερνετ (και ο Harrison Ford)

Ο Mark Hamill, διασημότερος για τον ρόλο του ως Luke Skywalker του Star Wars, τον πρώτο Jedi της μεγάλης οθόνης, απέκτησε το αστέρι του στη διάσημη λεωφόρο του Χόλιγουντ την περασμένη εβδομάδα και για να τον τιμήσουν, τον συνόδεψαν οι παλιοί του συνοδοιπόροι, δηλαδή ο Harrison Ford, ο R2-D2 και ο George Lucas.

Όπως, μάλιστα, είπε ο δημιουργός της διάσημης σειράς ταινιών G. Lucas, «Ο Mark Hamill είναι ένας χαρακτήρας που δεν μπορείς να επινοήσεις. Δεσμεύεται τόσο πολύ με ό,τι κι αν κάνει και αυτό ακριβώς αναζητούσα όταν έψαχνα τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Luke Skywalker».

Ο Harrison Ford, που έλαβε το δικό του αστέρι το 2003, κοροίδεψε τον Hamill, λέγοντας, «Είχε πολύ περισσότερο κόσμο όταν εγώ έλαβα το αστέρι μου». Αμφότεροι, ωστόσο, θυμήθηκαν την Carrie Fisher, την πριγκίπισα Λέϊα που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2016. «Πραγματικά αισθάνομαι άσχημα που δεν έχουμε το τρίτο μέλος της παρέας μας μαζί μας. Αλλά αισθάνομαι την παρουσία της», είπε ο Ford.

Όταν ήρθε η ώρα να δώσει την ομιλία του, ένας ευδιάθετος αλλά συγκινημένος Hamill, είπε, «Θα πω λίγα λόγια γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Είναι δύσκολο για μένα να εκφράσω την εκτίμησή μου, τη χαρά μου, τον ενθουσιασμό μου που λαμβάνω αυτή την αναγνώριση. Δεν έχω μείνει τόσο σιωπηλός από το “The Force Awakens”».

Αργότερα, βέβαια, επέστρεψε στις παλιές καλές του συνήθειες ονλαιν, αστειευόμενος τόσο για τον εαυτό του, όσο και αναρτώντας ένα παλιό του βίντεο από μια εμφάνισή του σε μια γερμανική εκπομπή. Απολαύστε τον παρακάτω, οπού φορά μια χρυσή ολόσωμη φόρμα και μιλά γερμανικά.