Ο Ίντρις Έλμπα με τη γυναίκα του εξώφυλλο στη Vogue - «Είμαστε αχώριστοι»

Παντρεύτηκαν τέλος Απριλίου στο Μαρόκο και φιγουράρουν στο ειδικό τεύχος της βρετανικής έκδοσης για τον γάμο.
PA Wire/PA Images

Ο 46χρονος Ίντρις Έλμπα παντρεύτηκε την αγαπημένη του Σαμπρίνα, σε μυστική, τριήμερη τελετή στο Μαρόκο, στα τέλη του περασμένου Απριλίου.

Ο γοητευτικός Βρετανός ηθοποιός -και επιπλέον, παραγωγός, σκηνοθέτης, μουσικός, dj και ράπερ- παντρεύτηκε την Καναδή σύντροφο του, η οποία είναι μοντέλο, επισφραγίζοντας τη σχέση τους που ξεκίνησε το 2017.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με καλεσμένους μόνο συγγενείς και στενούς φίλους. Η λαμπερή τελετή έγινε στο ξενοδοχείο Ksar Char Bagh του Μαρακές, παρουσία 150 ατόμων.

Στο ειδικό τεύχος του Ιουλίου για τον γάμο (που κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου), η βρετανική Vogue έχει στο εξώφυλλο της τους ευτυχισμένους νεόνυμφους, με τον Ίντρις Έλμπα να δηλώνει «αχώριστος» από την όμορφη σύζυγο του.

Μιλώντας για την απόφαση του να παντρευτεί τη Σαμπρίνα -αυτός είναι ο τρίτος γάμος για τον ηθοποιό- ο Ίντρις Έλμπα δήλωσε: «Είμαστε κυριολεκτικά αχώριστοι από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε».

«Είμαι 47 χρονών, υπήρξα παντρεμένος και είχα μία γεμάτη ζωή και πριν παντρευτώ τη Σαμπρίνα. Ο γάμος δεν ήταν στα σχέδια μου, αλλά...»

Ο Έλμπα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η γυναίκα του άλλαξε την αντίληψη που είχε για τον γάμο, στο γεγονός ότι ανέδειξε την «καλύτερη» πλευρά του χαρακτήρα του και τον βοήθησε να εμβαθύνει στις φιλίες που διατηρούσε με ανθρώπους τους οποίους γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση