ΔΙΕΘΝΕΣ
05/06/2019 12:18 EEST

Η «μυστική» συνάντηση Μπαράκ Ομπάμα - Στίβεν Σπίλμπεργκ

Υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας;

BRENDAN SMIALOWSKI via Getty Images

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε «μυστική» συνάντηση με τον σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η συνάντηση έγινε σε γνωστό ρεστοράν, ωστόσο, οι δύο άνδρες -και παρά την πολυπληθή συνοδεία των ανδρών ασφαλείας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ- κράτησαν χαμηλό προφίλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, η άφιξη του Σπίλμπεργκ πέρασε απαρατήρητη, ενώ ο Ομπάμα εισήλθε στο ρεστοράν από «πλαϊνή είσοδο».

Η συνάντηση έγινε έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του ζεύγους Ομπάμα με το Netflix για την παραγωγή επτά αποκλειστικών ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Απριλίου, το Netflix αποκάλυψε τις παραγωγές για τις οποίες συνεργάζεται με την Higher Ground Productions, την εταιρεία των Ομπάμα -μεταξύ των οποίων και η μεταφορά του βιβλίου «Ο πέμπτος κίνδυνος: καταλύοντας τη δημοκρατία», το οποίο έχει θέμα την άνοδο στην εξουσία του Ντόναλντ Τραμπ. 

Το 2015, ο Μπαράκ Ομπάμα τίμησε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ με το «Μετάλλιο της Ελευθερίας», επαινώντας κατά την τελετή απονομής στον Λευκό Οίκο, όχι μόνο τις κινηματογραφικές του δημιουργίες, αλλά και το σπουδαίο έργο του Ιδρύματος για το Ολοκαύτωμα που έχει ιδρύσει ο Σπίλμπεργκ.

Σημειώνεται ότι, ο Σπίλμπεργκ -γνωστός για τη στήριξη του στους Δημοκρατικούς- συνεργάζεται ήδη με τη Χίλαρι Κλίντον για την παραγωγή ταινιών. 

Sponsored Post