Ο Ματ Σμιθ πιστεύει ότι οι ερωτικές σκηνές στο House Of The Dragon είναι «πάρα πολλές»

Πρωταγωνιστεί στη σειρά πρίκουελ του «Game of Thrones», που κάνει πρεμιέρα στο HBO Max, στις 21 Αυγούστου.
LOADINGERROR LOADING
 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
via Associated Press

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο βρετανικό Rolling Stone, ο Ματ Σμιθ εκ των πρωταγωνιστών του «House of the Dragon», αποκάλυψε ότι οι ερωτικές σκηνές στις οποίες εμφανίζεται ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει είναι «ελαφρώς πάρα πολλές, αν θέλετε τη γνώμη μου».

Το «House of the Dragon», πρίκουελ του «Game of Thrones», αφηγείται την ιστορία του εμφυλίου των Ταργκάριεν που έλαβε χώρα περίπου 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα της δημοφιλούς σειράς του 2011.

Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο «Fire & Blood» (2018) του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και ο Ματ Σμιθ υποδύεται τον πρίγκιπα Ντέμον Ταργκάριεν.

Ως φαίνεται, το πρίκουελ των δέκα επεισοδίων, ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε το GOT, που επίσης είχε πολλές ερωτικές σκηνές.

Οταν ο Ματ Σμιθ ρωτήθηκε εάν ο χαρακτήρας που υποδύεται έχει αρκετές ερωτικές σκηνές, ο ηθοποιός απάντησε γελώντας «Ναι, ελαφρώς πάρα πολλές, αν θέλετε τη γνώμη μου».

«Πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται “χρειαζόμαστε ακόμη μία ερωτική σκηνή;”», είπε ο ηλικίας 39 ετών ηθοποιός.

«Και λένε, ναι, χρειαζόμαστε. Υποθέτω ότι πρέπει να αναρωτηθεί κανείς, τι κάνουμε; Αντιπροσωπεύουμε τα βιβλία ή τα αποδυναμώνουμε προκειμένου να αναπαραστήσουμε την εποχή [μας]; Και πραγματικά πιστεύω ότι είναι υποχρέωση μας να αναπαραστήσουμε τα βιβλία έντιμα και ειλικρινά, όπως είναι γραμμένα», πρόσθεσε.

Το «Game of Thrones» βρέθηκε τις τελευταίες σεζόν στο στόχαστρο για το πολύ γυμνό.

Στα τέλη της περασμένης χρονιάς, η ηθοποιός Τζέμα Γουίλαν, η οποία υποδύθηκε τη Γιάρα Γκρέϊτζόι, χαρακτήρισε τις σεξουαλικές σκηνές της σειράς «ένα ξέφρενο χάος», σε συνέντευξη στον Guardian.

«Υπήρχε μια σκηνή που διαδραματιζόταν σε έναν οίκο ανοχής με μια γυναίκα και ήταν τόσο εκτεθειμένη ώστε μιλήσαμε οι δυό μας για το πού θα ήταν η κάμερα και με τι θα ένιωθε καλά. Ένας σκηνοθέτης θα έλεγεΔάγκωσε της λίγο το στήθος, χαστούκισε της τα οπίσθια και μετά φύγε!”, αλλά εγώ πάντα το συζητούσα με την άλλη ηθοποιό».

Δημοφιλή