Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει μια απάντηση για τα σχόλια του αδερφού του Χάρι

Ασχημο το κλίμα.

Χρειάστηκε μια συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι για να επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι οι σχέση του με τον αδερφό του Γουίλιαμ δεν είναι και οι καλύτερες. Παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι «κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον αδερφό του».

Και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν το άφησε ασχολίαστο. Σύμφωνα με πηγή του BBC που επικαλείται μια πηγή από το παλάτι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανησυχεί για τον αδελφό του, μετά τη δημόσια ομολογία του ζεύγους Χάρι-Μέγκαν για τη μάχη που δίνουν να ζήσουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Γουίλιαμ ανησυχεί για τον μικρότερο αδελφό του και ελπίζει ότι είναι «καλά», ανέφερε η πηγή.

Τους τελευταίους μήνες, ο πρίγκιπας Χάρι έχει προβεί σε μια σειρά ευσυγκίνητων δηλώσεων με τις οποίες καταδικάζει τη συμπεριφορά των ταμπλόιντ, ενώ προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει αυτό που εκείνος αποκαλεί «bullying» από μερίδα των ΜΜΕ.

Την Κυριακή, το τηλεοπτικό δίκτυο ITV πρόβαλε ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του ζευγαριού στην Αφρική. Στο ντοκιμαντέρ, ο Χάρι λέει ότι δεν θα εκφοβιστεί προκειμένου να «παίξει το παιχνίδι» των ΜΜΕ, που πιστεύει ότι σκότωσε τη μητέρα του Νταϊάνα και αποκάλυψε τη ρήξη στις σχέσεις του με τον Γουίλιαμ.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, η Μέγκαν Μαρκλ αφηγείται ότι η περασμένη χρονιά ήταν δύσκολη και οι φίλοι της την είχαν προειδοποιήσει να μην παντρευτεί τον Χάρι εξαιτίας της συμπεριφοράς των βρετανικών ταμπλόιντ.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν εύκολο, όμως πίστευα ότι θα ήταν δίκαιο και αυτό είναι το κομμάτι με το οποίο είναι πραγματικά δύσκολο να συμφιλιωθώ» είπε η Μέγκαν στο ντοκιμαντέρ.

«Όταν οι άνθρωποι λένε πράγματα που είναι αναληθή και τους έχει ειπωθεί ότι είναι αναληθή, όμως τους επιτρέπεται να συνεχίσουν να τα λένε, δεν γνωρίζω κανέναν στον κόσμο που θα ένιωθε ότι όλα είναι καλά…».

Μια εκπρόσωπος τύπου του πρίγκιπα Ουίλιαμ απέφυγε να σχολιάσει σχετικά.