Ο Θεσσαλονικός που θέλει να πατήσει τον Β. Πόλο και ζητά την ψήφο μας

Ο Χρήστος Βασιλειάδης είναι ένας dj από την Θεσσαλονίκη, 36 ετών, που λατρεύει τα σπορ και θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του αδελφού του, ο οποίος κατάφερε να φτάσει στον Βόρειο Πόλο το 2017, με την βοήθεια του κόσμου.

Οπως διαβάζουμε στο thestival.gr, o Βασιλειάδης είναι ο μοναδικός έλληνας που συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό για το ταξίδι μέχρι τον Β. Πόλο και μας καλεί να τον υποστηρίξουμε στην διαδικτυακή ψηφοφορία.


Το σκληρότερο survivor στον πλανήτη

«Πέρσι πήγε ο αδερφός μου περιέγραψε συγκλονιστικές ιστορίες. Μου είπε για θερμοκρασίες -40, για το Βόρειο Σέλας που αν δεν το δεις από κει δεν μπορείς να καταλάβεις, το ταξίδι με έλκηθρα, που σέρνουν έξι σκυλιά χάσκι, ενώ στην αποστολή υπάρχουν 200 σκυλιά. Αυτή η ιστορία και η σχέση με σκυλιά στο παγωμένο μέρος της Αρκτικής, που πρέπει να μαγειρεύεις για σένα και το σκύλο με συγκίνησε. Τώρα ζητάω εγώ ψήφους από τον κόσμο για να κάνω αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο Χρήστος. «Δεν έχει έπαθλο, ούτε πληρώνομαι για κάτι. Μοναδικό στόχος είναι η εμπειρία να ζήσουμε το σκληρότερο survivor στον πλανήτη και φυσικά να σηκώσουμε τη σημαία στο Βόρειο Πόλο...»

Οι 20 εκλεκτοί που θα κερδίσουν τις ψήφους του κοινού θα διανύσουν απόσταση 300 χιλιομέτρων στην αρκτική ζώνη σε διάστημα πέντε ημερών. Ο διαγωνισμός κλείνει σε δέκα μέρες και το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2019.