Ο Τομ Κρουζ θα γυρίσει ταινία στο Διάστημα με την Space X του Έλον Μασκ και την Nasa

Η είδηση δεν αφορά το franchise «Mission: Impossible» και προς το παρόν δεν εμπλέκεται στην παραγωγή στούντιο του Χόλιγουντ.
NurPhoto via Getty Images

Ο Τομ Κρουζ, σύμφωνα με το Deadline, θα γυρίσει ταινία στο Διάστημα σε συνεργασία με την Space X, την εταιρεία του (αμφιλεγόμενου) Έλον Μασκ και την Nasa.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη εργάζονται στο πρότζεκτ, το οποίο εάν και εφόσον υλοποιηθεί, θα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία (περιπέτεια δράσης) που θα γυριστεί στο Διάστημα.

Η είδηση δεν αφορά το franchise «Mission: Impossible» και προς το παρόν και καθώς η ιστορία βρίσκεται σε στάδιο πρώιμων συζητήσεων, δεν εμπλέκεται στην παραγωγή στούντιο του Χόλιγουντ.

Ως γνωστόν, ο Τομ Κρουζ γυρίζει ο ίδιος τις απαιτητικές σκηνές δράσης, χωρίς κασκαντέρ (όπως και ο Τσάκι Τσαν), με κόστος ενίοτε σοβαρούς τραυματισμούς: «Στο Mission: Impossible Fallout» έσπασε τον αστράγαλο του επιχειρώντας άλμα από μία στέγη στην άλλη, ενώ δεν δίστασε να κρεμαστεί από αεροπλάνο την ώρα της απογείωσης -πέρα από τα όσα τολμηρά έκανε από τον 123ο όροφο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι. Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό είναι εξαιρετικά σχολιαστικός κατά την προετοιμασία των σκηνών δράσης.