Οι Coldplay στην Ιορδανία: Ακούστε live τα νέα τους τραγούδια

Οι συναυλίες κατά την διάρκεια της ανατολής και της δύσης - όπως ονομάζονται τα δυο μέρη του νέου άλμπουμ.
|
Οι Coldplay live στην Ιορδανία
Οι Coldplay live στην Ιορδανία
Youtube

Οι Coldplay επέστρεψαν με το νέο, διπλό άλμπουμ «Everyday Life» και δίνουν την ευκαιρία στους θαυμαστές τους να ακούσουν τα κομμάτια της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς, μέσα από μια συναυλία που πραγματοποιείται σε δυο μέρη, στην Μέση Ανατολή.

Ο Κρις Μάρτιν και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, ερμηνεύουν τραγούδια από την καινούργια δουλειά, με μια συναυλία κατά τη διάρκεια της ανατολής και μια κατά τη διάρκεια της δύσης, στο Αμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας. Το διπλό άλμπουμ, θα χωρίζεται στα: “Sunrise” («Ανατολή») και “Sunset” («Δύση»). Συνολικά τα lives θα είναι τέσσερα και θα ολοκληρωθούν αύριο, Σάββατο. Οι θαυμαστές του συγκροτήματος μπορούν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες στο κανάλι Youtube Originals.

«Αυτές οι συναυλίες ήταν το όνειρό μας από τότε που ξεκινήσαμε να ηχογραφούμε το άλμπουμ. Είναι λίγο απίθανο και τρομακτικό, όπως όλα τα καλύτερα όνειρα. Το Youtube είναι το καλύτερο σπίτι για τις συναυλίες», αναφέρει το συγκρότημα στο Δελτίο Τύπου.

Το συγκρότημα ήδη δημοσιεύει ολιγόλεπτα βίντεο και φωτογραφίες από τις εμφανίσεις του στην Ιορδανία, στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου.

Πηγή: Billboard

Πήγαινε στην αρχική σελίδα