Οι μπότες της Μισέλ Ομπάμα που έκαναν την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να σκάσει από ζήλια

Άλλη έχει το όνομα και άλλη τη χάρη, τελικά.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι είδαν την Μισέλ Ομπάμα την Τετάρτη στο Barclays Center στο Μπρούκλιν.

Στα πλαίσια της προώθησης της αυτοβιογραφίας της με τίτλο Becoming, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έδωσε συνέντευξη στη σταρ του Sex and the City, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα ήταν εκτυφλωτική. Το λιγότερο. Η λεμονί ντραπέ τουαλέτα του Balenciaga, παρόλο που αρκούσε για να προσελκύσει όλα τα φλας, αυτό που έκλεψε τα βλέμματα ήταν οι μπότες της.

Οι μπότες της Μισέλ, του οίκου Balenciaga και αυτές, ήταν ως τον μηρό και λαμποκουπούσαν σαν ντισκομπάλες όταν η συγγραφέας τολμούσε έστω και μια μικρή δρασκελιά.

Οι εν λόγω μπότες κοστίζουν 4.000 δολάρια και σχολιάστηκαν ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η Μισέλ Ομπάμα συνηθίζει να ντύνεται πιο αριστοκρατικά και σίγουρα όχι τόσο μοδάτα.

Η ιέρεια των εκκεντρικών και ψηλοτάκουνων παπουτσιών, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έδειξε και εκείνη να εκπλήσσεται με την επιλογή της συνομιλήτριας της.

Οι δύο γυναίκες συζήτησαν και για μόδα, με την Μισέλ Ομπάμα να παραδέχεται ότι γνώριζε πως όταν ήταν Πρώτη Κυρία, περισσότερο σχολίαζαν τα ρούχα της παρά τα όσα έλεγε.