ΔΙΕΘΝΕΣ
14/01/2022 20:24 EET

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα αγόρασαν σε 48 ώρες 70.000 εισιτήρια για το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ μεταξύ γυναικών

Είναι απίστευτο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και πρόκειται για νούμερο ρεκόρ.

SOPA Images via Getty Images
Μπαρτσελόνα, ομάδα γυναικών 

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στην Ισπανία και ειδικά στο ποδόσφαιρο γυναικών, εντός λίγων ημερών θα διεξαχθεί το “clasico”, μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό Σούπερ Καπ στο «Καμπ Νου».

Ο αγώνας θα διεξαθχεί σε πέντε ημέρες, αλλά το απίστευτο είναι ότι έχουν ήδη φύγει…70.000 εισιτήρια. Είναι απίστευτο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Πρόκειται για νούμερο ρεκόρ, αφού το προηγούμενο ήταν σε έναν αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον της Μπαρτσελόνα στον οποίο είχαν πουληθεί περισσότερα από 60.000 εισιτήρια.

Τα εισισήρια έχουν αγοραστεί από τους οπαδούς των Καταλανών και μάλιστα πουλήθηκαν μέσα σε 48 ώρες. Φυσικά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γίνει sold out, αφού υπάρχουν ακόμα πέντε ημέρες μέχρι τη διεξαγωγή του.

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα στηρίζουν την ομάδα τους, ειδικά εναντίον της Ρεάλ, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Ίσως μάλιστα αυτή την περίοδο που τα πράγματα στην αντρική ομάδα δεν είναι και τόσο καλά, η ομάδα των γυναικών να συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο. Το φαντάζεστε;