Οπαδοί της Νάπολι έκλεψαν το αμάξι το Σπαλέτι και του επέστρεψαν το τιμόνι (Βίντεο)

«Θα σου το δώσουμε πίσω, αν φύγεις».
via Associated Press

Ο τεχνικός των «παρτενοπέι» μπορεί να έχασε το αυτοκίνητό του, όμως μερικοί οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του επέστρεψαν πίσω ένα μικρό κομμάτι του σε μία διαφορετική κίνηση.

Ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας του στη Νάπολι και μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Serie A, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έπεσε θύμα κλοπής από μικρή ομάδα οργανομένων οπαδών, ωστόσο πήρε πίσω ένα μέρος του αυτοκινήτου του.

Συγκεκριμένα, ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας της Νάπολι, ο οποίος έφερε τον τίτλο του πρωταθλήματος στους «παρτενοπέι» μετά από 33 χρόνια, είδε το αμάξι του να κάνει φτερά. Αρχικά, στις 16 Οκτωβρίου του 2021 είχε κλαπεί το Fiat Panda του Σπαλέτι και λίγες ημέρες αργότερα, εμφανίστηκε ένα πανό στις εξέδρες του «Ντιέγκο Μαραντόνα» το οποίο έγραφε: «Θα σου το δώσουμε πίσω, αν φύγεις».

Πρακτικά, οι οργανωμένοι οπαδοί της Νάπολι κράτησαν την υπόσχεσή τους, προχωρώντας σε μία διαφορετική χειρονομία. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός προπονητής δέχθηκε ένα αναπάντεχο δώρο.

Οι οπαδοί της ομάδας τον επισκέφτηκαν στα αποδυτήρια με μία γαλάζια κούτα με περιτύλιγμα. Ο έμπειρος τεχνικός άνοιξε το «δώρο» του και είδε το τιμόνι του αμαξιού του μαζί με ένα CD του Πίνο Ντανιέλε, προκαλώντας του γέλια.Σστη συνέχεια αγκάλιασε τους οπαδούς, οι οποίοι παρέμειναν βέβαια με καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Πηγή: ΕΡΤ

Δημοφιλή