ΔΙΕΘΝΕΣ
02/04/2019 16:38 EEST | Updated 02/04/2019 17:19 EEST

Εριξε την κόρη του από την σκάλα επειδή ζητούσε καρότσι του σούπερ μάρκετ

Το παιδί πέφτει με δύναμη κάτω από τα σκαλιά και σοκαρισμένο κοιτάζει τον πατέρα του από το πάτωμα.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ενός σουπερμάρκετ της Ουκρανίας. Σύμφωνα με αυτές, ένας πατέρας φαίνεται να σπρώχνει με μανία την κόρη του στα σκαλιά του καταστήματος, επειδή ήθελε να κρατήσει το καροτσάκι με τα ψώνια. Το παιδί πέφτει με δύναμη κάτω από τα σκαλιά και σοκαρισμένο κοιτάζει τον πατέρα του από το πάτωμα.

Εκείνος της ρίχνει μια ματιά και επιστρέφει στο σούπερ μάρκετ.

Ο άντρας, γνωστός μόνο ως Άρτεμ, συνελήφθη και ανακρίθηκε, όταν το προσωπικό του σούπερ μάρκετ στο Ρίβνε της Ουκρανίας δημοσίευσε το ανησυχητικό υλικό της κάμερας ασφαλείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το παιδάκι θα μπορούσε να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια ή τη σπονδυλική στήλη.

Η Αντζέλικα μετά σηκώνεται μόνη της και περπατάει διστακτικά πίσω στο κατάστημα.

Χάρη στους κατοίκους της περιοχής, ο άνθρωπος ταυτοποιήθηκε γρήγορα. Η αστυνομία  πήγε στο σπίτι την οικογένειας του άνδρα. Η γυναίκα του αναγνώρισε εκείνον και την κόρη τους στο βίντεο.

Η μητέρα του συλληφθέντος και γιαγιά του παιδιού δήλωσε ότι είναι «καλός άνθρωπος», αλλά έχει υποστεί τεράστια πίεση με τα τέσσερα παιδιά του. 

Ο Άρτεμ κατηγορήθηκε για γονική αμέλεια και μπορεί να αντιμετωπίσει ένα χρόνο καταναγκαστικής εργασίας εάν κριθεί ένοχος.

Πηγή: Daily Mail 

Sponsored Post