Oυκρανία

Είχε απολυθεί από το Πανεπιστήμιο όπου εργαζόταν για τα εξευτελιστικά σχόλιά της για τους αξιωματούχους του δημόσιου τομέα και του στρατού που μιλούσαν ρωσικά.
Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Ουκρανίας για να του κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Αυτό, λίγες ώρες αφού ο Τραμπ πήρε και επίσημα το χρίσμα από τους Δημοκρατικούς.
Από τα 8δισ. στα 4δισ. ευρώ βάσει του προσχεδίου προϋπολογισμού. Η απόφαση έρχεται την ώρα που Κίεβο και Βρυξέλλες ανησυχούν και τις επιπτώσεις μιας εκλογής του Τραμπ τον Νοέμβριο.
Συμβολή σε επίπεδο ανθρωπιστικής, ιατροφαρμακευτικής, ψυχολογικής υποστήριξης στα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές συνέπειες των βίαιων εκτοπισμών.
«Οι ενέργειες που κάνουν οι αντίπαλοι της Ρωσίας εναντίον μας εδώ και χρόνια, επεκτείνοντας τη συμμαχία (...) οδηγούν το NATO σε σημείο από όπου δεν υπάρχει επιστροφή»,
Καθώς η χώρα μας ετοιμάζεται να συνάψει στρατιωτική συμφωνία με την Ουκρανία. Την ίδια ώρα ο ρωσόφιλος πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται δραματικά.
Το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ απλά επιβεβαίωσε πως ήταν νεκρή. Άγνωστη η αιτία θανάτου, διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή.
Από πού θα προέλθουν τα αεροσκάφη αυτά
Οι ΗΠΑ πρέπει να άρουν τους περιορισμούς στη χρήση των όπλων τους για να πλήξει η Ουκρανία στρατιωτικούς στόχους στο εσωτερικό της Ρωσίας, λέει ο Ζελένσκι.
«Η Ρωσία βρίσκεται επί ποδός πολέμου» με τη βοήθεια της Κίνας, της Βόρειας Κορέας και του Ιράν προειδοποίησε ο Τζο Μπάιντεν