Πέρι - Μπλουμ: Μόλις έχουν ξυπνήσει κι ερωτευμένοι αφιερώνουν στην κόρη τους τραγούδι υπέρ ψήφου

Ενα βίντεο που έγινε viral στο Διαδίκτυο
.
.

Η Κέιτι Πέρι κι ο Ορλάντο Μπλουμ παροτρύνουν τους θαυμαστές τους να ψηφίσουν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ για χάρη της 2 ετών κόρης τους, Ντέιζι Νταβ.

Η 36χρονη τραγουδίστρια κι ο 43χρονος ηθοποιός έφτιαξαν ένα τραγούδι επί τόπου σχετικά με την ψηφοφορία την ερχόμενη Τρίτη μοιράζοντας την μουσική τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Στο βίντεο μοιάζουν να έχουν ξυπνήσει πριν από λίγο (καθ′ ότι κρατούν κι οι δυο στα χέρια τους πρωϊνούς καφέδες τους) και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι.

«Η μαμά και ο μπαμπάς σας υπενθυμίζουν ότι η ψήφος σας μετράει», γράφει η Πέρι στην ανάρτησή της με εν λόγω βίντεο με τους δυο να τραγουδούν το νέο τραγούδι.

Κι ο Μπλουμ γράφει στην δικιά του ανάρτηση: «Μαμά και μπαμπάς λένε ρίξτε (την ψήφο), είναι αργά να στείλετε επιστολική ψήφο». Κι οι δύο ενθαρρύνουν τους ψηφοφόρους να φορούν μάσκες.

Στο βίντεο κάποια στιγμή Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι ενώνουν τις κούπες τους κι ο Μπλουμ σχολιάζει: «Αυτό, παρεπιπτόντως, είναι για τις μελλοντικές γενιές. Αυτό το μικρό γατάκι είναι για την Ντέιζι Νταβ».

Το ζευγάρι καλοσώρισε την κόρη τους, Ντέιζι, τον Αύγουστο. Το παιδί είναι το πρώτο για την Πέρι και το δεύτερο για τον Μπλουμ, που έχει ένα αγοράκι 9,5 ετών, τον Φλιν, από την πρώτη σύζυγό του, Μιράντα Κερ.

ΠΗΓΗ: People