Περισσότεροι από 25.000 οπαδοί της Άιντραχτ πήγαν στην Βαρκελώνη χωρίς εισιτήριο

Θεωρείται από τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας, ως ο σπουδαιότερος στην ιστορία του συλλόγου.
picture alliance via Getty Images

Το πόσο σημαντικός είναι ο αποψινός αγώνας Μπαρτσελόνα-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης για τους οπαδούς της Γερμανικής ομάδας φαίνεται από πολλά.

Το πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία είχε τελειώσει με 1-1, αλλά ο αγώνας που θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ στην Βαρκελώνη για το Europa League, θεωρείται από τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας, ως ο σπουδαιότερος στην ιστορία του συλλόγου.

Το απίστευτο όμως είναι ότι σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ περισσότεροι από 30.000 οπαδοί της Άϊντραχτ, βρίσκονται στη Βαρκελώνη. Τι σημαίνει αυτό. Με απλά μαθηματικά ότι οι 25.000 από αυτούς είναι στην Ισπανία χωρίς να έχουν εισιτήριο, αφού η Άϊντραχτ έχει προμηθευτεί μόλις 5.000 εισιτήρια για τον αγώνα, αφού τόσα της αναλογούν.

Οι πτήσεις από την Φρανκφούρτη για τη Βαρκελώνη ήταν «sold out», όχι τώρα λίγες ώρες ή μέρες πριν τον αγώνα, αλλά εδώ και καιρό. Αρκετοί μάλιστα οπαδοί της Άϊντραχτ έχουν πάει στην Ισπανία εδώ και αρκετές ημέρες με την προσμονή και κυρίως για την αναζήτηση ενός εισιτήριου.

Κάποιοι μάλιστα πήγαν στον αγώνα της 3ης κατηγορίας μεταξύ της Club Esportiu Europa, εναντίον της Ουέσκα Β και έκαναν κερκίδα δίνοντας το δικό τους χρώμα στην αναμέτρηση.

Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι αυτοί που δεν θα βρουν εισιτήριο να μην δημιουργήσουν πρόβλημα και επεισόδια.

Δημοφιλή