Πλούσια σε εξοπλισμό και άμεσα διαθέσιμη η έκδοση Ford Puma ST-Line Design

Διατίθεται με προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance
Stuart G W Price, www.S-P.tv/FORD

Σε μια εποχή που οι ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις σπανίζουν και όχι μόνο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, λόγω μειωμένης παραγωγής και αυξημένης ζήτησης, ορισμένες εκδόσεις που μπορούν να διατεθούν άμεσα στο κοινό, ξεχωρίζουν.

Η Ford Motor Ελλάς κατάφερε να εξασφαλίσει για τη χώρα μας ικανό αριθμό Puma στην έκδοση ST-Line Design, η οποία διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και συνδυάζεται με το προηγμένο, εξαιρετικά αποδοτικό και ιδιαίτερα οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid της Ford.

Το μοτέρ συνδυάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία, αποδίδει μέγιστη ισχύ 125 ίππους, και συνεργάζεται τόσο με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο 7άρι Powershift.

Η έκδοση ST-Line Design βασίζεται στην ήδη ολοκληρωμένη σειρά ST-Line του μοντέλου και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: αναλογικό πίνακα οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple CarPlay), SYNC 2.5 και ενσωματωμένο μόντεμ, αλλά και μία πλούσια σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της υποβοήθησης έναντι σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθησης και προειδοποίησης διατήρησης λωρίδας, αναγνώρισης ορίων ταχύτητας και προειδοποίησης κόπωσης οδηγού.

Stuart G W Price, www.S-P.tv/FORD
Stuart G W Price, www.S-P.tv/FORD
Stuart G W Price, www.S-P.tv

Στο ποιοτικό, μοντέρνο, άνετο, αλλά και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό του νέου Ford Puma ST-Line Design, έμφαση έχει δοθεί στον τομέα της πρακτικότητας και των μεταφορικών δυνατοτήτων του χώρου φόρτωσης, με το γνωστό πλέον MegaBox να προσφέρει έναν επιπλέον ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 80 λίτρων που ανεβάζει την συνολική χωρητικότητα του πίσω χώρου αποσκευών στα 456 λίτρα. Η ειδική επένδυση του MegaBox, καθώς και η τάπα αποστράγγισης στο κάτω τμήμα, του επιτρέπουν να καθαρίζεται εύκολα.

Η έκδοση SΤ-Line Design, προσφέρεται με προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance, με επιτόκιο από 2,99% και σταθερές μηνιαίες δόσεις με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μηνών.

Οι τιμές του μοντέλου είναι: με μηχανικό κιβώτιο 26.037 ευρώ και με αυτόματο 28.487 ευρώ.