Πως θα πουλήσετε ένα smartphone σε λιγότερο από 3 λεπτά εν μέσω καραντίνας

Η Green Panda έρχεται να δώσει τη λύση στο πρόβλημα.
|

Είναι γεγονός ότι όταν αγοράζουμε ένα καινούργιο smartphone, αναρωτιόμαστε τι θα κάνουμε και πως θα αξιοποιήσουμε το προηγούμενο.

Θα το δώσουμε σε κάποιο οικογενειακό πρόσωπο; Θα μπούμε σε διαδικασία αγγελίας; Οι επιλογές είναι πολλές.

Η πιο συνηθισμένη όμως κίνηση είναι να το αφήσουμε στο συρτάρι και… «βλέπουμε». Το αποτέλεσμα είναι όλοι μας να έχουμε ένα συρτάρι γεμάτο με ξεχασμένες συσκευές που κάθε εβδομάδα που περνάει αυτές χάνουν κομμάτι της αξίας τους και στο τέλος πολλές φορές θα μείνουν για πάντα εκεί.

Έρευνες μας δείχνουν ότι υπάρχουν πάνω από 2 δισεκατομμύρια smartphones σε συρτάρια καταναλωτών στον κόσμο, ενώ έχουν κάποια αξία να δώσουν, έστω και μικρή.

Λύση σε αυτό το δίλημμα έρχεται να δώσει η Green Panda, μία ελληνική startup που έχει δημιουργήσει τα πρώτα ΑΤΜ στην Ελλάδα που αξιολογούν και αγοράζουν ένα smartphone επιτόπου.

Μέσα σε λιγότερο από 3 λεπτά, ο καταναλωτής έχει πουλήσει και πληρωθεί για τη συσκευή του από το μηχάνημα.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη:

1. Στέλνετε μήνυμα με τον αριθμό 2 γιατί παρά την καραντίνα, τα «πράσινα» μηχανήματα της Green Panda, βρίσκονται σε καταστήματα super-market στα οποία και επιτρέπεται η πρόσβαση . Ενημερωθείτε για τα σημεία στο www.greenpanda.gr ή απλά κάνοντας μια αναζήτηση για «Green Panda ΑΤΜ» στο Google Maps.

2. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο Green Panda ATM.

3. Τοποθετείστε ένα smartphone στην ειδική υποδοχή του μηχανήματος. Χάρη στην τεχνολογία της Green Panda, η συσκευή «σκανάρεται», προκειμένου να διαπιστωθούν το μοντέλο, οι φθορές ή οι ζημιές που υπάρχουν.

4. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζεται στην οθόνη η προσφορά της Green Panda.

5. Αποδεχτείτε την προσφορά και η εταιρεία θα καταθέσει το χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε την ίδια ημέρα.

Αυτή τη στιγμή τα ΑΤΜ της Green Panda βρίσκονται σε 19 σημεία στην Αθήνα και χιλιάδες καταναλωτές την έχουν δοκιμάσει να έχουν κερδίσει χρήματα για το smartphone τους.

Στο πλάνο της εταιρείας είναι η άμεση επέκταση του δικτύου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ακόμη, στην περίπτωση που δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι, υπάρχει και η επιλογή του Green Panda Car, ένα βανάκι με ενσωματωμένο ΑΤΜ, που έρχεται στο σημείο που θέλετε και την ώρα που θα θέλετε, για να αξιολογήσει και να αγοράσει το smartphone σας

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο www.greenpanda.gr.