Πόσο συγκεκριμένoς είσαι σε αυτό που θέλεις

Δεν είναι ντροπή να φτιάξεις μια εξαντλητική και λεπτομερή λίστα με τα χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει ο σύντροφός σου.
.
Getty
.

Δεν είναι πάντα σίγουρο ότι το μήνυμα που εκπέμπεις γι′ αυτό που θέλεις είναι ξεκάθαρο, όταν μάλιστα χάνεσαι πίσω από αοριστίες και αντιφατικά μηνύματα.

Αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου πώς θέλεις να ζήσεις μια σχέση, δεν μπορείς να δουλεύεις για να ζήσεις την αγάπη όπως ακριβώς την έχεις ονειρευτεί.

Στα θέλω σου δεν μπορείς να είσαι αφηρημένος. Μόνο όταν στέλνεις καθαρά μηνύματα, χωρίς παράσιτα, μόνο τότε θα έχεις πιθανότητες να ζήσεις αυτό που ονειρεύεσαι.

Δεν αρκεί, λοιπόν, να θέλεις να ζήσεις την αγάπη και την ίδια στιγμή να φοβάσαι να είσαι ξεκάθαρος στο τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να ζήσεις.

Δεν είναι ασέβεια, δεν είναι αλαζονεία να θέλεις να είσαι συγκεκριμένος. Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που μπορεί να σου δώσουν την ευτυχία και την αγάπη.

Ας αφήσουμε πίσω τα μπερδεμένα μηνύματα, κρατώντας... ομπρέλα στη θολούρα και τις γενικότητες που κυριαρχούν εκεί έξω.

Ναι, δεν είναι ντροπή να φτιάξεις μια εξαντλητική και λεπτομερή λίστα με τα χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει ο σύντροφός σου.

Ούτε θα απογοητευτείς, ούτε θα εξαρτηθείς από τις επιθυμίες σου αν δουλέψεις σωστά για να τις κάνεις πραγματικότητα και δεν μείνεις παθητική περιμένοντας πότε θα πέσουν ουρανοκατέβατες!

Απαλλαγμένος από το φόβο πως η συγκεκριμενοποίηση θα καταστρέψει τη μαγεία, απαλλαγμένος πως αν θέσεις συγκεκριμένο πήχη θα απογοητευτείς και θα περάσεις... από κάτω.

Είσαι ο μόνος που ξέρει τι ακριβώς θέλει μέσα στην ψυχή του. Κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει αυτή την αποκωδικοποίηση για σένα.

Ἐχουμε ανάγκη να βιώσουμε αυτή την αγάπη απτά, με αποδείξεις. Έχουμε ανάγκη να εκπέμπουμε το σωστό μήνυμα, έχοντας προγραμματίσει τα θέλω μας προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ας φέρουμε, λοιπόν, τις επιθυμίες στα συγκεκριμένα μέτρα μας!