Πριγιάνκα Τσόπρα: Εχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνόδου των «Γυναικών του Κόσμου».
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Η Πριγιάνκα Τσόπρα αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, κατά τη διάρκεια της δέκατης ετήσιας συνόδου της οργάνωσης «Γυναίκες στον Κόσμο».

Μιλώντας στην Τίνα Μπράουν για την ενδυνάμωση των γυναικών και το κίνημα #MeToo, η Τσόπρα είπε ότι βίωσε παρενόχληση στο παρελθόν και εκτιμά το γεγονός ότι οι γυναίκες τώρα είναι αρκετά γενναίες που βγαίνουν και μιλούν δημόσια για αυτή την άσχημη εμπειρία. Επιπλέον, η ηθοποιός εκτιμά ότι η σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ έχει κάπως εξουδετερωθεί χάρη στις γυναίκες που συσπειρώνονται. «Σήμερα και εξαιτίας της στήριξης που δίνουμε η μια στην άλλη, οι άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη να μας σταματήσουν και να σωπάσουμε», είπε η Τσόπρα. «Πάντα είχαμε μια φωνή, απλώς κανένας δεν μας άκουγε. Και αυτό είναι μια πολύ δυναμική κίνηση. Αν είχα κάποια προσωπική ιστορία να μοιραστώ, τώρα δεν αισθάνομαι μόνη - και δεν ντρέπομαι καθόλου γι’αυτή».

Στην ερώτηση για το αν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, η Τσόπρα είπε: Όλοι σε αυτή την αίθουσα πιθανώς να έχουν αντιμετωπίσει μια επειδή είχε γίνει κανόνας για τις γυναίκες».

Μεταξύ άλλων, η Ινδή ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση με τον σύζυγό της Νικ Τζόνας, αποκαλύπτοντας ότι δεν σκέφτηκε τον γάμο όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. «Γνωριζόμασταν δύο χρόνια. Δεν πίστευα ότι είναι αυτό που αποδείχθηκε ότι είναι και αυτό ίσως είναι δικό μου λάθος, κρίνω ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του», είπε. «Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε ο Νικ με εξέπληξε τόσο πολύ».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια υπερπολυτελή, πολυήμερη γαμήλια τελετή στο Μουμπάι τον Δεκέμβριο του 2018. «Είναι τόσο ώριμος, εξαιρετικά έξυπνος, τόσο καλός για μένα γιατί με προσγειώνει τόσο πολύ. Είμαι λίγο ατίθαση, κάνω ό,τι θέλω όποτε θέλω και πάντα με στηρίζει» ανέφερε για τον Τζόνας.

Πηγή: Sputnik News