Προκλητικός νεαρός με «μεγάλο» πορτοφόλι, δηλώνει αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και καυχιέται

Iσχυρίζεται ότι κέρδισε οκτώ εκατομμύρια δολάρια σε μόλις έξι χρόνια από διάφορα εγχειρήματα.

Ένας αυτοδημιούργητος - όπως ο ίδιος δηλώνει - εκατομμυριούχος δέχεται «πυρά» επειδή δήλωσε ότι κάθε άντρας πρέπει να έχει ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μέχρι τα 20 του, γιατί 200.000 δολάρια είναι «τίποτα» εκτός και αν είσαι ένας τεμπέλης.

«Αν είσαι άντρας στα 20 σου και δεν έχεις Lamborghini, θα πρέπει να καθίσεις και να συζητήσεις σοβαρά με τον εαυτό σου γιατί δεν έχεις Lambo», χλεύασε ο Σεμπάστιαν Γκίοργκχου, αναφέρει η New York Post.

Ο αμφιλεγόμενος influencer έριξε τη «βόμβα» σε ένα βίντεο podcast, το οποίο αναδημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Twitter, όπου συγκέντρωσε δύο εκατομμύρια προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

Ο νεαρός, 24 ετών σήμερα, από το Ντιτρόιτ ισχυρίζεται ότι κέρδισε οκτώ εκατομμύρια δολάρια σε μόλις έξι χρόνια από διάφορα εγχειρήματα, από τη δημιουργία μιας διαφημιστικής εταιρείας Google έως το YouTube και το «dropshipping» - την πρακτική του ηλεκτρονικού εμπορίου που δέχεσαι παραγγελίες πελατών χωρίς να διατηρείς πραγματικό απόθεμα.

Επίσης σχυρίζεται πως είχε εννέα αυτοκίνητα μέχρι τα 19 του και πιστεύει ότι ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμά του. «Συνειδητοποιώ τώρα ότι είναι τόσο απίστευτα εύκολο και υπάρχουν τόσα πολλά χρήματα εκεί έξω και όλα τα μέσα για να το καταφέρεις », επέμεινε ο Γκίοργκχου με τους περισσότερους από 825.000 συνδρομητές στο YouTube και πρόσθεσε πως «οι άνθρωποι θα πουν ότι δεν έχω επαφή με την πραγματικότητα».

Ο προκλητικός νεαρός με το «μεγάλο» πορτοφόλι, δέχτηκε πυρά στη συνέχεια λόγω της καυχησιολογίας του στο Twitter. Κάποιος έγραψε: «Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε τα podcast μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει». «Αν είσαι 25 ετών και δεν έχεις τουλάχιστον 47 lamborghini στην κατοχή σου, πρέπει να σταματήσεις σοβαρά και να σκεφτείς», έγραψε ένας άλλος.

Ένας λογαριασμός επενδυτών στο TikTok, ο οποίος έχει ως αντικείμενο χρηματοοικονομικό περιεχόμενο, έγραψε: «Ήρθε η ώρα να απαγορεύσουμε τέτοιου είδους περιεχόμενο στο tiktok δεν μπορεί να αντέχουμε άλλους γκουρού Gen Z». Μέχρι σήμερά το μεσημέρι έβγαλα 12.000 δολάρια, ήταν η απάντησή του νεαρού.

Σύμφωνα με απόσπασμα του YouTube για τη ζωή του νεαρού, οι γονείς του Γκίοργκχου μετακόμισαν στις ΗΠΑ από τη Ρουμανία τη δεκαετία του 1980. Εργάστηκε σε διάφορες δουλειές στο γυμνάσιο, μεταξύ των οποίων σε εστιατόριο και σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Όπως ισχυρίζεται ο Ρουμάνο-Αμερικανός, κερδίζει από 25.000 έως 100.000 δολάρια την ημέρα και από 300.000 έως 400.000 δολάρια σε ένα μήνα… Ωστόσο, φιλοδοξεί να πάει ακόμα καλύτερα. «Ένα εκατομμύριο το μήνα θα ήταν σίγουρα ρεκόρ για μένα», δήλωσε ο Γκίοργκχου.

Δημοφιλή