Πρόγραμμα απόσυρσης έχει ξεκινήσει η Citroen

Για αγορά καινούργιου δίνεται η ευκαιρία ανταλλαγής ή απόσυρσης τουπαλαιού αυτοκινήτου
.
.
CITROEN

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, η Citroen δίνει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο από την πλούσια γκάμα της, να το αποκτήσει ανταλλάσσοντας το παλιό ή αποσύροντάς το, αν είναι πολύ παλιό ή σε θέση να μην κυκλοφορεί με ασφάλεια.

Αυτό το πρόγραμμα το ονομάζει «απόσυρση». Οσοι, λοιπόν, επισκεφθούν κάποιο κατάστημα της Citroen ή και διαδικτυακά, η ανταλλαγή θα γίνει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroen με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid! Στο πρόγραμμα απόσυρσης, συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της γαλλικής μάρκας, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της μάρκας, το C3. Όλα τα μοντέλα της Citroenσυνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Επιπλέον, η Citroën έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Δημοφιλή