Protein tasting σε μονοδόσεις

Ψάχνεις ποια πρωτεΐνη θα βάλεις στη διατροφή σου; Βρήκαμε μονοδόσεις για να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις

Πριν αγοράσεις full-size συσκευασία, μπορείς να κάνεις το δικό σου protein tasting και να βρεις εκείνη που σου αρέσει περισσότερο.
.
amino animo
.

Βρες τις μονοδόσεις της AMINO ANIMO εδώ

Κάθε φορά που αγοράζουμε ή σκεφτόμαστε ν′ αγοράσουμε ένα προϊόν, αναρωτιόμαστε πόσο πολύτιμο θα ήταν να είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε εκ των προτέρων. Μια τέτοια δυνατότητα θα μας επέτρεπε να βεβαιωθούμε ότι το προϊόν είναι αυτό που φανταζόμασταν, να αποφύγουμε το αίσθημα της απογοήτευσης, αλλά και να εξοικονομήσουμε χρήματα που θα μπορούσαν να διοχετευτούν αλλού, αντί να τα επενδύουμε σε προϊόντα που καταλήγουν αχρησιμοποίητα.

Αυτό το συναίσθημα θα το έχουν νιώσει σίγουρα και πολλοί που έψαχναν μια καλή πρωτεΐνη για να εντάξουν στη διατροφή τους. Η δοκιμή είναι σημαντική για να βεβαιώσουμε την ποιότητα, τη γεύση, το άρωμα, τη διαλυτότητα και γενικά αν μας ταιριάζει πριν να δεσμευτούμε με μία full-size συσκευασία.

Τη δυνατότητα αυτή δίνει πλέον το ελληνικό brand με οργανικές πρωτεϊνες AMINO ANIMO. Οι AMINO ANIMO έχουν γίνει για πολλούς η αγαπημένη τους καθημερινή συνήθεια, σε κάθε στιγμή της ημέρας, από το σπίτι έως τη δουλειά και κάθε χόμπι μας. Θέλοντας να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι -ακόμα και οι πιο διστακτικοί- τα προϊόντα τους, η ομάδα του ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ δημιούργησε μονοδόσεις των best-selling οργανικών πρωτεϊνών της, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το δικό μας tasting test χωρίς κανένα δισταγμό και να βρούμε αυτή που μας αρέσει πιο πολύ και ταιριάζει στην καθημερινότητά μας.

.
amino animo
.

Οι AMINO ANIMO είναι μια σειρά από φυτικές πρωτεΐνες που δημιουργήθηκαν από την ομάδα νέων φαρμακοποιών του Φαρμακείου της Φύσης/Physis Laboratory στη Θεσσαλονίκη. Φτιάχνονται από βιολογικούς σπόρους και καρπούς, όπως αμύγδαλα, αρακά, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, ρύζι και φάβα, προσεκτικά επιλεγμένων καλλιεργειών. Δεν έχουν ίχνος ζωικών παραγώγων, τεχνητών γλυκαντικών, πρόσθετων χημικών ουσιών, GMOs, μεταλλαγμένων συστατικών, συντηρητικών, χρωμάτων και αρωμάτων. Παράλληλα, μεταξύ όλων των άλλων, είναι και lactose- και soy-free, κάνοντάς τις την πιο καλή, “clean” και εύπεπτη επιλογή σε πρωτεΐνη που μπορούμε να βρούμε.

.
amino animo
.

Σε συσκευασία με μονοδόση θα βρεις τις ουδέτερες σε γεύση πρωτεΐνες αρακά και αμυγδάλου, καθώς και εκείνες με φυσική γεύση κακάο και βανίλια. Βρες τις όλες εδώ

Το brand AMINO ANIMO μας έχει κερδίσει όχι μόνο για την ποιότητα των προϊόντων του, αλλά και για το πείσμα και το πάθος της ομάδας του να ξεχωρίσουν. Αναζητούν συνεχώς νέες φρέσκιες πρακτικές για να προσφέρουν “έξυπνες” λύσεις σε όλους τους ανθρώπους που έχουν εντάξει ή θέλουν να εντάξουν την πρωτεΐνη στην καθημερινότητά τους, βιώνοντας το πραγματικό όφελος στον οργανισμό τους. Και τα έχουν καταφέρει μια χαρά μέχρι τώρα!

Το Physis Laboratory με τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO ανήκει και επίσημα στο μόλις 1% των εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ευρώπη που φέρει και τις 3 επίσημες, παγκόσμιες πιστοποιήσεις (vegan, gluten-free και bio). Αποτελεί το μοναδικό επισήμως πιστοποιημένο gluten-free brand πρωτεΐνης στην Ελλάδα, ενώ έχει πιστοποιηθεί και ως cruelty-free από την PETA.

Γιατί να επιλέξουμε τις συσκευασίες με τις μονοδόσεις;

Η ομάδα του AMINO ANIMO επέλεξε τις τέσσερις best-selling πρωτεΐνες τους και έκλεισε 12,5g -δηλαδή ένα scoop- μέσα σε πρακτικά φακελάκια που μπαίνουν παντού. Συγκεκριμένα, σε μονοδόση θα βρούμε τις ουδέτερες σε γεύση πρωτεΐνες αρακά και αμυγδάλου, καθώς και εκείνες με φυσική γεύση κακάο και βανίλια.

.
amino animo
.

Βρες τις μονοδόσεις της AMINO ANIMO εδώ

1/ Τρομερή ευκολία

Τις μονοδόσεις πρωτεΐνης μπορείς να τις έχεις παντού μαζί σου, μέσα στην τσάντα σου, στο σακίδιο, στον σάκο γυμναστικής, στη βαλίτσα, ακόμα και στην τσέπη σου, χωρίς να αυξάνουν το βάρος που κουβαλάς κάθε μέρα. Έτσι, μπορείς ν’ απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ρόφημα οργανικής πρωτεΐνης -διαλύοντας τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO σε 200ml νερό, φυτικό γάλα ή ενσωματώνοντάς τις σε οποιοδήποτε smoothie ή σνακ- στο γραφείο, στο δρόμο, πριν ή μετά την προπόνηση, ακόμα και στα ταξίδια σου. Τη full-size συσκευασία μπορείς να την κρατήσεις στο σπίτι.

2/ Mερίδες χωρίς μετρήσεις

Οι μονοδόσεις πρωτεΐνης περιέχουν μια προμετρημένη μερίδα πρωτεΐνης (12,5gr), ώστε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της πρόσληψής μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε το φακελάκι, να βάλουμε το υγρό της αρεσκείας μας μέσα στο shaker, να ρίξουμε μέσα στην πρωτεΐνη μας και να ανακινήσουμε καλά.

.
amino animo
.

Βρες τις μονοδόσεις της AMINO ANIMO εδώ

Με λίγα λόγια, οι νέες μονοδόσεις οργανικής πρωτεΐνης ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ είναι η ιδανική επιλογή για όλους εμάς που θέλουμε να έχουμε μπόλικη ενέργεια μέσα στη μέρα μας, αλλά και να διατηρήσουμε την υγεία του μυαλού και του σώματός μας χωρίς να επιβαρυνόμαστε με σνακς που έχουν μηδενική διατροφική αξία. Με την εγγύηση των τεσσάρων επίσημων, παγκόσμιων πιστοποιήσεων και την εξαιρετική ποιότητα των βιολογικών πρώτων υλών, η AMINO ANIMO συμβάλλει στη δημιουργία μιας νέας εποχής στη διατροφή, που είναι και υπεύθυνη απέναντι στον καταναλωτή και στο περιβάλλον. Οι πρωτεΐνες ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ είναι πολλά περισσότερα από μια απλή πηγή πρωτεΐνης: είναι ένας σύμμαχος στην καθημερινή μας προσπάθεια για υγεία κι ευεξία.

Βρες όλες τις μονοδόσεις της AMINO ANIMO εδώ