ΧΟΡΗΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK

Ψηφιακές τραπεζικές υπηρεσίες: Τώρα πιο χρήσιμες από ποτέ

|
HuffPost Greece

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες αναγκαζόμαστε να διαχειριστούμε το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει τις συνήθειές μας, τη στάση μας και την καθημερινότητά μας. Η πανδημία του κορονοϊού και η απαραίτητη παραμονή μας στο σπίτι έχουν δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγμάτων στην καθημερινή μας ζωή.

Τις στιγμές αυτές, το ”οχυρό” μας είναι το σπίτι μας. Ακολουθούμε πιστά την οδηγία #menoumespiti και καλούμαστε να κάνουμε τα πάντα από απόσταση. Επικοινωνούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα από απόσταση, δουλεύουμε από απόσταση, ψωνίζουμε από απόσταση, κάνουμε τις τραπεζικές συναλλαγές μας από απόσταση.

Η τεχνολογία είναι ο ‘σύμμαχός’ μας σε όλα αυτά. Ανέκαθεν υποστήριζε την από απόσταση εξυπηρέτηση, ωστόσο, αυτού του είδους η εξυπηρέτηση εκτός από βολική είναι πλέον και απαραίτητη. Η ψηφιακή τραπεζική μας έχει δώσει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε τα πάντα από απόσταση μέσω εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας.

Τα νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για remote banking, με ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως αυτές που εδώ και χρόνια προσφέρει η Alpha Bank.

Με το myAlpha, τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Alpha Bank, έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι άμεσα και εύκολα για όλους τους λογαριασμούς σου, είτε της Alpha Bank είτε άλλων Τραπεζών, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών σου, πραγματοποιώντας κάθε είδους συναλλαγή συμπεριλαμβανομένων πληρωμές λογαριασμών κάθε είδους, μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς της Alpha Bank ή άλλων τραπεζών, έλεγχο των δαπανών μέσω των χρεωστικών ή των πιστωτικών καρτών κ.ά.

Επιπλέον, η τράπεζα παρέχει κι άλλες ψηφιακές υπηρεσίες, όπως το Bonus app – την εφαρμογή του μεγαλύτερου Προγράμματος Επιβράβευσης , αλλά και το bleep, μία εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αποκτήσουν άμεσα μία προπληρωμένη κάρτα για την πραγματοποίηση συναλλαγών.

Απόκτηση κωδικών e-Banking

Για τους χρήστες που είναι ήδη πελάτες της Alpha Bank, δηλαδή έχουν μία κάρτα Alpha Bank στο όνομά τους, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν e-banking, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν κωδικούς e-banking κατεβάζοντας το myAlpha Mobile App και ολοκληρώνοντας την εγγραφή τους στη υπηρεσία μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε Κατάστημα.

Το smartphone γίνεται το πορτοφόλι σου

Για τις περιπτώσεις που θα χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο να βγεις από το σπίτι, το myAlpha Wallet θα είναι το... πορτοφόλι σου. Κατεβάζοντας το myAlpha Wallet app στο κινητό σου (για Android συσκευές), μπορείς μέσω της λειτουργίας Tap ’n Pay να προχωρήσεις σε ανέπαφες πληρωμές, το όριο των οποίων έχει αυξηθεί στα 50 ευρώ, με οποιαδήποτε χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη κάρτα, Visa, Mastercard, Maestro, έκδοσης Alpha Bank ανέπαφα, χωρίς να πληκτρολογήσεις pin στο POS.

H ασφάλεια στις συναλλαγές σου είναι το Α και το Ω

Επειδή οι καιροί που ζούμε έχουν οδηγήσει στην έξαρση του phishing που αποσκοπεί στην κλοπή προσωπικών δεδομένων και κωδικών (όπως το username, το password και το PIN) με στόχο την πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες, η Alpha Bank διαχειρίζεται όλα τα παραπάνω με τη μέγιστη προσοχή και προτείνει στους πελάτες της πρακτικές συμβουλές, διασφαλίζοντας τις ηλεκτρονικές συναλλαγές των πελατών της. Για τον λόγο αυτό, οι διαδικτυακές υπηρεσίες αναβαθμίζονται διαρκώς, ώστε να παρέχεται η απαραίτητη προστασία απέναντι στην απειλή ηλεκτρονικής απάτης.

Στο πνεύμα του #menoumespiti, όσα περισσότερα πράγματα μπορείς να κάνεις από το laptop, το κινητό ή το tablet σου τόσο το καλύτερο. Η Alpha Bank, σου παρέχει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να σε διευκολύνει και στην διαχείριση των οικονομικών σου. Προστάτευσε τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μένοντας σπίτι!