Ρέθυμνο: Σούπερ μάρκετ καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά

Ζημιές υπέστησαν και γειτονικές επιχειρήσεις. Η πυροσβεστική απέτρεψε τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας άνωθεν του σούπερ μάρκετ.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
Liyao Xie via Getty Images

Η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 5:20, τα ξημερώματα σε επιχείρηση σούπερ μάρκετ στην παραλιακή οδό του Ρεθύμνου είχε ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του.

Η φωτιά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στο σύνολο της επιχείρησης, έφτασε μέχρι τα σταθμευμένα αυτοκίνητα γραφείου ενοικιάσεων προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε ορισμένα από αυτά.

Παράλληλα, παρακείμενο εστιατόριο καφέ υπέστη ζημιές σε τμήμα τραπεζοκαθισμάτων. Στο σημείο έφτασαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 14 πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, εξαλείφοντας παράλληλα τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς στους ορόφους με διαμερίσματα στην πολυκατοικία άνωθεν του σούπερ μάρκετ. Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου συλλέγει πληροφορίες, μαρτυρίες καθώς επίσης και οπτικό υλικό από κάμερες, με στόχο να εξακριβώσει τους λόγους που προκλήθηκε η πυρκαγιά όπως και για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.