ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
12/01/2018 13:09 EET | Updated 12/01/2018 13:51 EET

Robert Dilts: Παρουσίαση του Success Factor Modelling προς επιχειρηματίες στο Μέγαρο Μουσικής

Από το μυαλό των Jobs, Musk, Βezos στο… μυαλό του σύγχρονου Έλληνα επιχειρηματία

Synolic Development Systems

Ο Robert Dilts, κορυφαίος σύμβουλος, ειδήμων στη μελέτη του Genius Thinking  και δημιουργός του παγκόσμια αναγνωρισμένου Success Factor Modelling SFM, θα παρουσιάσει την καινοτόμο προσέγγισή του για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, σε ένα ειδικό  διήμερο διαδραστικό Signature Class με τίτλο «Next Generation Entrepreneurs-The Difference that makes the Difference», το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Φίλων Μουσικής «Λίλιαν Βουδούρη».

Με παγκόσμια απήχηση, το SFM, υιοθετείται σήμερα από κολοσσούς όπως, Microsoft, WorldBank, ΑppleEY, IBM, MercedesBenz, FiatGroup, κ.ά., οι οποίοι προτάσσουν τα mechanics of mindset και  το collective intelligence ως καταλύτες, προκειμένου να επιταχύνουν σε ένα κόσμο που κινείται γρήγορα.

Ο Dilts μελέτησε επί χρόνια τη δομή της σκέψης σημαντικών προσωπικοτήτων της ιστορίας και  κορυφαίων επιχειρηματιών νέας γενιάς (St.Jobs, E.Musk, J.Bezos, R.Branson) και ανέλυσε τους καθοριστικούς παράγοντες που τους οδήγησαν, όχι μόνο στην ικανοποίηση των προσωπικών τους φιλοδοξιών, αλλά επηρέασαν τον τρόπο που ζούμε και κινούμαστε, καθώς και τη διαμόρφωση της κοινωνικής και οικονομικής μας πραγματικότητας.

Αυτό που κάνει το SFM μοναδικό είναι ότι, για πρώτη φορά ένα μοντέλο λαμβάνει υπόψη τη στενή σχέση της αρχιτεκτονικής της σκέψης ενός ατόμου, των ενεργειών και του αποτελέσματος και εντοπίζει την αλυσίδα όλων των απαραίτητων παραγόντων, που οδηγούν στη διακριτή αποτελεσματικότητα που αποτυπώνεται σε ένα εγχείρημα ή μια επιχειρηματική πρακτική.

O δημιουργός του SFM θα δείξει πώς δομείται αυτός ο τρόπος σκέψης και θα προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα χάρτη- οδηγό για:

  • Να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης των gamechangers και να αντλήσουν σημαντικά στοιχεία

  • Να ανακαλύψουν τα δικά τους κρίσιμα και διαφοροποιά χαρακτηριστικά

  • Να τα αξιοποιήσουν και συνθέσουν σε δημιουργικότητα, καινοτομική σκέψη, επιχειρηματικό νου και

  • Να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να επιταχύνουν και να διασφαλίσουν μια σταθερά πετυχημένη πορεία σε νέα ξεκινήματα και εγχειρήματα, ή υιοθέτηση νέων ρόλων.

H εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διοικητικές ομάδες, στελέχη, νεοφυείς επιχειρήσεις κοινωνικούς επιχειρηματίες και σε κάθε επαγγελματία, ο οποίος δεν αρκείται στο να ασκεί απλά ένα επάγγελμα, αλλά έχει σαν στόχο να ζει μια ζωή με νόημα για αυτόν, κάνοντας παράλληλα τη διαφορά. 

Διοργανωτής είναι η Synolic Development Systems, στρατηγικός εταίρος του Robert  Dilts για την Ελλάδα και Κύπρο. H εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Eλληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Πληροφορίες & συμμετοχές: www.synolic.com/sfm-signatureclass

Γιάννης Αθανασόπουλος i.athanasopoulos@synolic.com , Τ: 210 62 33 450 – 2

Λίγα λόγια για την Synolic Development Systems

H Synolic Development Systems, ειδικεύεται στην εφαρμογή των πιο πρόσφατων ανακαλύψεων σχετικά με τα mechanics of mindset, σε πρωτοποριακές προσεγγίσεις και καινοτόμα μοντέλα για την ενίσχυση της ευρηματικότητας, σε εγχειρήματα και επιχειρηματικές πρακτικές. Έχει συνάψει συνεργασίες με ένα παγκόσμιο δίκτυο στρατηγικών εμπειρογνωμόνων και έχει πελάτες οργανισμούς και επαγγελματίες από διάφορους κλάδους στην Ελλάδα και Κύπρο.