Σεισμός στην Τουρκία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάσωση μικρού παιδιού από την ΕΜΑΚ μέσα στα συντρίμμια

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ, έρποντας, άνοιξαν τούνελ και εντόπισαν το 7χρονο κοριτσάκι - Η διάσωση κράτησε πολλές ώρες και ήταν επιτυχής.
.
.
Glomex

Συγκλονίζει νέο βίντεο με την ΕΜΑΚ από τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης εγκλωβισμένων στα συντρίμμια μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία. Αυτή τη φορά το βίντεο είναι από τη διάσωση μικρού παιδιού σε κτίριο το οποίο έχει καταρρεύσει στο Χατάι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το ΟΡΕΝ, οι άνδρες της ΕΜΑΚ βρίσκονται στα συντρίμμια κτιρίου και γύρω τους υπάρχουν τόνοι από τσιμέντο ενώ στο βάθος είναι ένα μικρο παιδί. Έρποντας, έχουν ανοίξει τούνελ και εντοπίζουν το 7χρονο κοριτσάκι. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, γίνονται μετασεισμοί αλλά οι άνδρες της ΕΜΑΚ δεν φεύγουν, παραμένουν εκεί και μιλούν στο παιδί.

Του λένε πως είναι εκεί μαζί του και πως δεν θα είναι μόνο του. Στο μεταξύ, οι διασώστες συνεχίζουν να σπάνε με το σφυράκι τους για να φτάσουν όσο γίνεται πιο κοντά στο κοριτσάκι. Η διάσωση κράτησε πολλές ώρες και ήταν επιτυχής.

Δημοφιλή