Σύμβαση ΔΕΔΔΗΕ και Intrakat ύψους 154,76 εκατ. ευρώ

Αφορά την κατασκευή και συντήρηση έργων δικτύων Διανομής»
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
courtneyk via Getty Images

Ιδιαίτερα δραστήρια αποδεικνύεται η νέα διοίκηση της Intrakat, η οποία μόλις υπέγραψε μια πολύ σημαντική σύμβαση με τον ΔΕΔΔΗΕ, που αφορά το έργο «ΔΔ - 214 Κατασκευή και συντήρηση έργων δικτύων Διανομής» ύψους 154,76 εκατ. ευρώ, πλέον ΦΠΑ, εντός των γεωγραφικών ορίων έξι Διοικητικών Περιοχών του ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα, στις περιοχές: Καλλιθέας Αττικής, Τομέα Κατασκευών και Συντήρησης Δικτύων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής, Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Πολυγύρου, Καρδίτσας, Θήβας, Λιβαδειάς και Άμφισσας καθώς και Ηρακλείου Αττικής.

Με τη σύμβαση προβλέπεται επίσης να εκτελεσθούν και τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και συγκεκριμένα: Η αντικατάσταση μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας ΧΤ με smart meters, η αναβάθμιση του εναέριου δικτύου ΔΕΔΔΗΕ σε δασικές περιοχές και οι αναβαθμίσεις του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ με στόχο την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και την προστασία του περιβάλλοντος.

«Ένα σημαντικό έργο προστίθεται σήμερα στο ευρύ και πλούσιο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας μας. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε όλους ότι, σε συνέχεια των πρόσφατων μετοχικών και διοικητικών αλλαγών που συντελέστηκαν, η Intrakat διαθέτει γερές βάσεις και συνεχίζει τη δυναμική αναπτυξιακή πορεία της με εχέγγυα το ικανότατο ανθρώπινο δυναμικό, την εμπειρία και το ισχυρό know how που διαθέτει. Η νέα διοίκηση στηρίζει και θα στηρίξει με όλα τα μέσα την προσπάθεια αυτή με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικής θέσης της εταιρείας στον κατασκευαστικό κλάδο», ανέφερε ο Αλέξανδρος Εξάρχου, αντιπρόεδρος & CEO της εταιρείας.