ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος για την ηγεσία και ο Στέφανος Τζουμάκας

«Το κόμμα μας χρειάζεται ιδεολογική και πολιτική ανασύνταξη».
.
.
Eurokinissi

Την υποψηφιότητά του στην στην εκλογική διαδικασία για την θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατέθεσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Στέφανος Τζουμάκας.

Στην εισήγησή του με την οποία υπέβαλε και την υποψηφιότητά του ο κ. Τζουμάκας αναφέρεται στις πρόσφατες εξελίξεις: «Η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, συνεχιζόμενη υποβόσκουσα κρίση στην οικονομία, παραγωγική αναιμία, άδικη και διανομή του παραγόμενου πλούτου, ανεξάρτητα από τις διαχειριστικές επιλογές που προβάλλει η κυβέρνηση ως δήθεν λύσεις». Σε αυτά συνεχίζει ο κ. Τζουμάκας προστίθεται «η ερήμην της βουλής και του ελληνικού λαού προσχώρηση στην λογική των συμβιβασμών που χαρακτηρίζει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στο Αιγαίο και το Κυπριακό, παραβιάζοντας πάγιες εθνικές θέσεις καθ′ υπόδειξη εξωτερικών παραγόντων».

Στο πλαίσιο αυτό υπογραμμίζει, «το κόμμα μας χρειάζεται ιδεολογική και πολιτική ανασύνταξη, οργανωτική διεύρυνση και νέο σχέδιο δράσης με θέσεις και πρωτοβουλίες που θα κινητοποιούν την κοινωνία σε δημιουργική αγωνιστική στάση και σε επιδίωξη λύσεων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλή