Σύζυγος Μπρους Γουίλις: «Πολλές φορές θέλω να φύγω από κοντά του μήπως νιώσει καλύτερα» (Βίντεο)

«Υπάρχουν μέρες που δεν αντέχω άλλο και κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Έμα Χέμινγκ.
ANGELA WEISS via Getty Images

Στο πλευρό του Μπρους Γουίλις, που δίνει τη δική του μάχη του με την άνοια, βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ, με την οποία μοιράζονται δύο κόρες, τη Μέιμπελ και την Έβελιν. Η Χέμινγκ πρόσφατα μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της ορισμένες σκέψεις της αναφορικά με την πάθηση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο ηθοποιός.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χέμινγκ εξήγησε πως δεν θέλει κανείς να την χαρακτηρίζει «καλή», επειδή απλώς συμπαραστέκεται στον αγαπημένο της, τονίζοντας πως υπάρχουν μέρες που δεν αντέχει άλλο και κοιτάει μόνο τον εαυτό της.

«Όταν βγαίνω από το σπίτι, δεν το κάνω απλώς για να περάσω καλά, ούτε σκέφτομαι κατ′ αποκλειστικότητα τον εαυτό μου. Το κάνω αφενός για τα δύο μας παιδιά και αφετέρου για τον Μπρους, που δεν θα ήθελε να ζω αλλιώς. Ακόμη, όταν δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να φροντίσουμε κανέναν από αυτούς που αγαπάμε. Και κάτι ακόμη: Δεν θέλω να λέτε ότι είμαι καλή, απλώς επειδή στέκομαι στο πλευρό του, γιατί δεν είμαι. Πολλές φορές κάνω σκέψεις που μου δημιουργούν ένα εσωτερικό χάος», εξομολογείται στο βίντεο η Χέμινγκ.

(Με πληροφορίες από Independent)

Δημοφιλή